Szépüljünk

Fedezze fel ismét fiatalabb önmagát!

Ötven éves kor felett a tapasztalataink bizony nem csak a gondolkodásmódunkon hagynak nyomot. Habár az ötvenes korosztály tagjaként manapság igen aktív életet élünk, sejtjeink megújulási képessége az idő múlásával lelassul, így bőrünk az évek során számos változáson megy keresztül. Vízmegtartó képességének csökkenésével szárazzá válik, hormonháztartásunk átalakulásával pedig elvékonyodik, csökken a tömörsége és a feszessége is. Ráncaink elmélyülnek, az arcbőr és a szemhéjak megereszkednek, az arc, a száj és a szemek kontúrjai elmosódnak.

m szerencsére ma már van lehetőségünk hatni erre a folyamatra: a RoC CompleteLift termékcsalád azoknak a nőknek kínál megoldást, akik nem csak lélekben szeretnének fiatalosak maradni.

A krémek fő hatóanyaga, a THPE* tömörebb szerkezetbe rendezi sejtjeinket, így láthatóan feszesíti a bőrt és visszaadja annak rugalmasságát. Arckontúrjaink így ismét határozottabbnak, vonásaink kisimultabbnak tűnnek. Energizáló ásványi anyag kombinációja pedig serkenti a bőr kollagén szintézisét, fokozva ezzel a kozmetikai liftinghatást. A mérhető, számokban is kifejezhető eredmények önmagukért beszélnek: szemhéjaink és arckontúrjaink akár 2 mm-rel is feszesebbé válhatnak.**.

A nappali és éjszakai krém mellett a CompleteLift termékcsalád további tagjai különböző célokra és igényekre kínálnak megoldást, így testreszabottan állíthatjuk össze belőlük bőrápolási programunkat. Az évente egy vagy két alkalommal, kéthónapos kúraként is alkalmazható, pumpás kiszerelésű szérum búzapolimer tartalmának köszönhetően azonnali optikai feszesítést biztosít.
A szemkörnyék-ápolók amellett, hogy feszesítik a szemkörnyék megereszkedett bőrét, vízelvezető hatóanyaguknak köszönhetően felveszik a harcot a szem alatti táskákkal is. A praktikus, stift formájú változat azok számára a legideálisabb, akik szeretik, ha krémjük bármikor, bárhol kéznél van, s egy könnyed mozdulattal felfrissíthetik tekintetüket.

A feszesebbnek látszó bőrnek köszönhetően pedig végre Ön is felfedezheti fiatalabb önmagát!

A RoC termékeket forgalmazó patikák listája a www.rocpatikak.hu oldalon található.


                                                  

 

* Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine

** A CompleteLift nappali krémmel végzett 8 hetes klinikai viszgálat eredményei alapján. Arckontúr: 3 fő esetében mért eredmény (18 fős vizsgálat, átlagos eredmény: 0,7 mm). Szemhéjak: 4 fő esetében mért eredmény (29 fős vizsgálat, átlagos eredmény: 0,8 mm).

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top