Szépüljünk

Rose Essentielle, L’Eau de Toilette Rosée

A Bvlgari bemutatja az új Rose Essentielle Eau de Toilette illatát. Ez a sugárzóan modern illat kifejezi a Rose Essentielle szellemét, az élet minden pillanatát élvező fiatal nőnek készült.

A L’Eau de Toilette Rosée és a Rose Essentielle Parfum tiszteletét adja a legelőkelőbb rózsaakkordoknak a parfümvilágban: török rózsa és Prélude rózsa.

A Rose Essentielle pazar összetevői fokozatosan olvadnak bele a L’Eau de Toilette Rosée gyümölcsös stimuláló hangulatába, megalkotva a szikrázó illatot.

Kifinomult és törékeny aromák szimfóniája.

Az élénk bergamott, harmonizálva a pikáns narancsvirággal, feltárja a parfüm ragyogó karakterét. Csak ezután lesz hangsúlyos a török és a Prélude rózsa kombinációja.

A szívjegy tökéletesen illeszkedik a jázmin sambac kifinomultságával.

Az utolsó összetevő a musk, feleleveníti az illat ártatlan érzékiségét.

 

Az üveg és a csomagolás visszaidézi az arany és a halvány rózsaszín váltakozásával az illat kifinomult tisztaságát. Végül a Bvlgari termékeire jellemző Bvlgari-Bvlgari bevésés fémjelzi mind az üveget, mind a külső borítást.

 

A L’Eau de Toilette Rosée 50 ml-es és 100 ml-es formában kerül a polcokra.

Rose Essentielle Rosée EDT, 50 ml, 15 000 Ft

Rose Essentielle Rosée EDT, 100 ml, 22 000 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top