Szépüljünk

Variációk rózsaszínre

Igazán üde lehet az arcod, ha a trendi rózsaszínt ügyesen használod. Pasztell vagy élénk? Válassz szabadon! Tippeket adunk, hogyan, és arra is, mivel érheted el a kívánt hatást!

Rózsaszín – így vagy úgy

  • Ha rózsaszínt használsz, akkor az legyen az idén pasztellesen lágy, vagy erőteljes, kicsit vad pink árnyalat.
  • Decens árnyalatot válassz, ha sápadt a bőröd, ha finom és légies külsőt szeretnél, ha fáradt vagy, ha az apró virágos ruci és a pasztellrózsaszín kardigán mellett döntöttél a reggeli készülődésnél.
  • Nyugodtan vesd be az élénk rózsaszíneket, ha szeretnél kitűnni, ha közel sem megalkuvós a pillanatnyi hangulatod, ha nem szeretnél beleolvadni a fehér göncödbe.

Hogyan?

  • Nagyon világos rózsaszín kerüljön a szemöldök vonala alá, picit sötétebb pedig a szemhéjra.
    Maybelline habos, selymes szemhéjpúder
    Maybelline habos, selymes szemhéjpúder
    Dianne Brill szemhéjpúder
    Dianne Brill szemhéjpúder
    Clarins szemhéjpúder
    Clarins szemhéjpúder
  • c
    Sisley ecset
    Sisley ecset
  • Arra ügyelj, hogy a rózsaszínnek a piros felé hajló árnyalatai kicsit veszélyesek, könnyen sírás utáni állapotot mutatnak a szemeden. Semmiképpen ne használj ilyet, ha fáradt vagy, vagy éppen allergiával küszködsz.
  • Akár a finoman rózsás verzióra, akár a bevállalós pinkre szavazol, mindenképpen gondosan alapozz! Ez nem azt jelenti, hogy vastagon kell felvinned a festéket, válassz könnyű, de mégis bőrkiegyenlítő változatot. (Nem az alapozó dolga, hogy sötétítse a bőrödet! )
    Rimmel Renew &Lift alapozó
    Rimmel Renew & Lift alapozó
  • Használj rózsaszínes arcpírt vagy púdert a teljes összhang érdekében.
    Mac pirosító
    MAC pirosító
  • A világos, áttetsző, könnyed rózsaszínt a szádra inkább az ujjaddal vidd fel, ettől lesz természetes. Az erős, határozott pink rúzsok megkövetelik a precizitást. Szebb lesz, ha használsz ecsetet, tovább tart, ha a rúzzsal vagy a bőröd színével teljesen azonos színű szájceruzával jelölöd ki a határokat. Az előbbivel a szájkontúrt pontosan követve dolgozz, akár a szádra is felviheted alapozásként. A bőröd színével megegyező ceruza vagy egy pici korrektor elmosódottá teszi a szájvonalat, de mégis megakadályozza a festék kiszaladását.
    Shiseido
    Shiseido

Mire lesz szükséged?

  1. Könnyed alapozóra.
  2. Finom púderes vagy krémes pirosítóra.
  3. Szájfényre vagy rúzsra, aszerint, hogy melyiket szereted, illetve hogy mennyire intenzív színekre vágysz.
  4. Szemhéjfestékre legalább két árnyalatban. Kedved (és pénztárcád) szerint válassz palettát vagy egyrészes kiszereléseket.
  5. Egy szempillaspirálra. Hosszítóra, göndörítőre vagy sűrítőre.
    MaxFactor Masterpiece Beyond Length 2 oldalú szempillaspirál -  Először a feketét használd, aztán a színessel húzd át!
    Max Factor Masterpiece Beyond Length kétoldalú szempillaspirál. – Először a feketét használd, aztán a színessel húzd át!

Ne hagyd ki, ha úgyis vásárolni indulsz!

Ha úgy döntöttél, hogy ráfér egy kis frissítés a neszesszeredre (ne használj régi, romlott festékeket), akkor használd ki a tavaszi akciókat!

A Lancôme most meglep egy ajándék szettel egy édes táskában (a minirúzs, -spirál és -illat mellett te választhatsz a bőrtípusodnak megfelelő miniterméket), ha bizonyos összeg felett vásárolsz.

 

Az Estée Lauder a szokásos tavaszi meglepije keretében az idén áprilisban is gyönyörű neszesszert – összeghatártól függően kisebbet vagy nagyobbat – ad minden szépséggel megpakolva a vásárlóinak.

 

Ha úgy döntesz, hogy az érzékeny bőrödre a Maybelline új alapozóját, az Affinitone-t választod, akkor most tedd meg, mert nyereményakciójukkal még nyerhetsz is.

 

Ajánló:
Smink.lap.hu »
Szépségápolás.lap.hu »
Kozmetika.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top