Szépüljünk

Taxiban próbáltad már?

Lehet taxiban, vagy irodában lábat borotválni? Ha Gillette Venus Breeze borotvád van, ez a kérdés fel sem vetődik. A pengecsajok bemutatják neked, hogyan kell. Videó-blog az extrém borotválkozásért.

Ha szeretnéd egyszerűen és könnyedén simává varázsolni a lábad és ehhez még nem találtad meg a megfelelő megoldást, a Gillette nemrég elindult videó-blogja segíteni fog. Az izgalmas felvételekkel folyamatosan frissülő blogon nem mindennapi csajok és egy merőben új női borotva kapcsolatát követheted. A Gillette úgy döntött, hogy legújabb fejlesztését a digitális térben otthonosan mozgó fiatalok közkedvelt találkozási pontján, a videómegosztók és online-közösségek terepén mutatja be, így akár Te is szabadon kifejtheted véleményedet a Gillette új női borotvájáról.

 

Főszerepben két csinos lánytestvér, akinek különös kalandjain keresztül az internetezők megismerhetik, milyen az igazán selymes és könnyed borotválkozás, amihez a beépített géllel ellátott, a hajlatokat követő Venus Breeze borotván kívül csupán víz szükséges.

 

A lányok meglehetősen szokatlan helyeken tesztelik le a Gillette új, minden eddiginél kényelmesebb Venus Breeze borotváját. Ráadásul mindezt videóra is veszik. A csinos, gimnazista Vera például egy taxiban élete partija, míg nővére, a szintén csinos PR-menedzserként dolgozó Ági munkahelyén szabadul meg a kellemetlen szőrszálaktól. Az izgalmas filmekkel a Gillette célja nem csak a legújabb fejlesztésű Venus Breeze borotva bemutatása, hanem egy olyan közösségi, szórakoztató platform létrehozása, melyet maguk a felhasználók alakíthatnak hozzászólásaikkal.

 

Ha kíváncsi vagy a lányok nem mindennapi kalandjaira, ha szeretnél hozzászólni, ha nem akarsz lemaradni egyetlen további izgalmas videóról, látogass el hozzájuk a www.gillettevenus.hu oldalon keresztül és kövesd a Gillette-lányok kalandjait.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top