Szépüljünk

Alvás nélkül is fitten

Most, hogy itt a nyár, és újabb és újabb bulikba hajt minket a szabadság és szórakozás vágya, ejtsünk néhány szót a szemünk alatt gyülekező karikákról, amik egyetlen hiteles tanúi a görbe éjszakáknak.

Ki ne esett volna abba a hibába, hogy munka után beül a kollégákkal egy italra a közeli szórakozóhelyre, majd hirtelen azon veszi észre magát az ember lánya, hogy csicseregnek a madarak, és éppen taxit hív cipőit hanyagul lóbálva a bal kezében.

Igazából semmi kedve hazamenni, de tudja, hogy legalább másfél-két óra kell hozzá, hogy szalonképessé varázsolja magát és még a munkahelyére is beérjen.

A szervezet, ha átlendül a holtponton, sokáig nem érzi a fáradtságot. Szinte biztos, hogy délelőtt 11 óráig hihetetlenül éberek és kreatívak leszünk. Ezt követően jön a lejtmenet, az első és az azt követő több, kávéval kikövezett sikertelen próbálkozás, hogy ébren maradjunk.

A sokadik hajnalba nyúlt este után, egyszer csak azt vesszük észre, hogy a szokásos pénteki buli előtt – mert hogy rendes ember akkor jár szórakozni – hazamegyünk ledőlni egy órára. Természetesen szombat délben ébredünk, az elmúlt estét csak az a néhány nem fogadott hívás jelzi a telefonunkon.

Jó tanács! Ne bulizzuk magunkat végkimerülésig, de ha mégis, akkor legalább néhány tippet fogadjunk meg a másnapra vonatkozóan. Ha már csak egy-két óránk maradna aludni, akkor már nem érdemes lefeküdni, mert sokkal fáradtabbak leszünk, mint ha egyáltalán nem aludtunk volna, nem is beszélve a keserves ébredésről.

Ehelyett készítsünk elő egy üveg ásványvizet, és azt kortyolgassuk. Majd jöhet a hideg zuhany, egy hajmosás pedig egyenesen csodát tesz, ha közben jó alaposan megmasszírozzuk a fejbőrünket. Serkenti a vérkeringést, és frissebbek leszünk tőle.

Miután sikerült minden nyomot eltüntetnünk, már csak a szemünk alatti karikák maradtak. Hölgyek, figyelem, most nincs idő arcpakolásra, ezért valami egészen gyors megoldásban kell gondolkodnunk!

 

A NIVEA VISAGE Aqua Sensation Sminkeltávolító Korong valóságos gyorssegély a szemkörnyéki megfáradt bőrünknek. Egyszerre távolítja el a sminket és frissíti fel a bőrt. A vattakorongok uborka kivonatot tartalmaznak, mindezt egy jól zárható dobozkában, hogy mindenhová magával vihesse!

Látogass el honlapunkra!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top