Szépüljünk

NIVEA VISAGE AQUA SENSATION Sminkeltávolító korong

A bőr frissességének megőrzéséhez fontos a megfelelő mennyiségű alvás, de az aktív életmód néha a fáradtság jeleit hagyja az arcán.

NIVEA VISAGE AQUA SENSATION Sminkeltávolító korong

Érezte már, hogy első látásra, azonnal, ellenállhatatlanul vonzódik valamihez? Először lát valamit, és rögtön tudja, hogy már soha többé nem akar nélküle élni? Ilyen az az érzés – frissítő, mint egy pakolás – amikor a szemfestéket a megfelelően kíméletes módon távolítjuk el – még a vízálló szemfestéket is.

Ezért az új szemfesték eltávolító párnácskák méltán számíthatnak átütő sikerre mindazon hölgyek körében, akik imádják a trendi, új megoldásokat.

Az új NIVEA VISAGE Aqua Sensation Sminkeltávolító korong

ginszeng, magnézium és uborka kivonatot tartalmaz frissíti és hidratálja az érzékeny szemkörnyéki bőrt finoman mégis hatékonyan távolítja el még a vízálló szemfesték nyomait is nőiesen friss illatú nem hagy zsíros-olajos nyomot, így akár egyből újra is sminkelhetünk.

A szemfesték eltávolító korongok könnyű, modern tégelyekben kerülnek forgalomba, speciálisan jól záródó tetővel, hogy a párnácskák ki ne száradjanak.

 

A bőrbarát tulajdonságokat bőrgyógyászok és szemorvosok által végzett vizsgálatok garantálják.

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top