Szépüljünk

Nyaralás okosan

Nyár van és utazunk. Kocsival, hátizsákkal, repülővel, bőrönddel, bringával, ki hogy szeret. A nagy feladat, hogy a nyaralás családostól is tényleg pihenés legyen.

Mielőtt kitörne a családi botrány nyaralás előtt, nem árt időben tisztázni, hogy ki mit szeretne magával vinni. Mindez persze attól is függ, hogy hova utazunk, és milyen pihenést terveztünk.

A pihenés alatt mindenki mást ért és másra is vágyik:

  • passzív – egyhetes lazsálás a tengerparton
  • zsúfolt – intenzív városlátogatás a hely nevezetességeinek módszeres kipipálásával és levideózásával
  • kalandos – stoppolás Párizsig bizonytalan szállással
  • igazán jól sikerült – bérelt autóval nekivágni egy országnak
  • és végül lehet nagycsaládos – aminek a kimenetele sok esetben bizonytalan

Ha hátizsákkal vágunk neki az útnak, akkor a helyzet igen egyszerű, hiszen mindenki cipeli a saját csomagját. A nyaralás elején úgyis rájövünk, hogy a fele is elég lett volna annak, amit magunkkal hoztunk. Azok a hölgyek, akik képtelenek akár egy hétre is megválni hatalmas hajszárítójuktól, bátran kérjenek tanácsot hátizsákos kollégáiktól.

Ha a nagycsalád elvonul a balatoni nyaralóba, akkor legyünk résen, mert könnyen abba a hibába eshetünk, hogy ugyanúgy dolgozunk, mint otthon. Amíg a többiek elmennek a strandra, mi ebédet főzünk, ha már ott vagyunk, lemossuk az ablakokat stb. Ugye ismerős a helyzet? Inkább csatlakozzunk mi is és tudjuk le egy hét alatt az egész éves lángos-, hekk- és vattacukor-adagunkat.

Hogy végképp bebiztosítsuk a nyugalmat és a pihenést, hagyjunk otthon mindent, amiről úgy gondoljunk, hogy „jól jöhet még”. Okulva az elmúlt évek tapasztalataiból, már csomagolás közben rájöhetünk, hogy nincs is szükségünk ennyi ruhára, sőt, az is biztos, hogy nem kell az egész fürdőszobai szettet magunkkal vinnünk.

A NIVEA VISAGE Aqua Sensation Sminkeltávolító korong praktikus csomagolásának köszönhetően nélkülözhetetlen útitársunk lehet. Egyszerre távolítja el a sminket és frissíti fel a fáradt szemkörnyéket, így már eggyel kevesebbet kell becsomagolni.

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top