Szépüljünk

Utolsó simítások randi előtt

Az első randiról valahogy mindig ugyanaz jut eszünkbe. Furcsa bizsergés gyomortájékon, de sokan a készülődéssel eltöltött órákat, sőt álmatlan éjszakákat is első helyen emlegetik.

Vajon tényleg megéri ez a nagy hűhó randi előtt? Biztos észreveszi majd a tisztelt fiatalember, hogy a munkából hazafelé rohantunkban vásárolt aranyszínű cipőfűzőszorító-pöckünkkel tökéletesen harmonizáló lábszárvédő árnyalatban passzol a felsőnkön lévő kis, szintén arannyal kivarrt márkajelzéshez?

 

Lássuk be, ez nem lehet kérdés. Az illető elvetemült hölgy, akit ezentúl hívjunk csak Randistának, úgy érzi magát tökéletesen felkészültnek, ha minden stimmel. Egyszerűen STIMMEL, kompozíciót alkot. Frizura, smink, manikűr, pedikűr és persze a megfelelő ruha kiválasztása – nem adja alább a részletek aprólékos kidolgozásánál.

 

Mindez lefordítva valami olyasmit jelenthet, hogy a Randista mindent megtett az ő részéről, tökéletes várat épített önbizalomból és izgatottan leseget ki az ablakon, hogy mit tartogat számára az új találkozó.

Az utolsó pillanatban még visszarohan, mert valamit elfelejtett. Elfelejtett IGÉZŐ SZEMEKET festeni magának. Úgyhogy gyorsan „sminklemos”, magában elnyom egy mosolyt, hogy milyen jó, hogy a múltkor mégis megvette azt az aranyosan csillogó szemhéjpúdert. Végezetül egy picit hosszabb vonalat húz a fekete szemceruzával, és a szájfényt mégis letörli, mert ő sem lehet tökéletes. Direkt.

Már a helyszínen járunk és néhány elismerő pillantás elegendő is. A Randista elégedett, ennél többet igazából nem is vár, hiszen valljuk be, saját magáért csinálta az egészet. Tudja, hogy jól néz ki.

Most pedig, mindahányan vagyunk, szurkoljunk a már említett fiatalembernek, hogy a ruhájához illő ital kiválasztása után el tudja terelni a Randista figyelmét.

Ha a kedves Olvasó magára ismert, akkor, mint gyakorló Randistának, hasonló helyzetek gyors és hatékony kezelésére a NIVEA Visage Aqua Sensation Sminkeltávolító Korongot ajánljuk, mely gyengéden távolítja el a sminket és frissíti fel a szemkörnyéket.

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top