Szépüljünk

Ha július, akkor…

Aktuális szépségápolási tippeket adunk, újdonságokat mutatunk be, és különleges programokra hívjuk fel a figyelmedet.
  1. Ne gondold, hogy csak téged foglalkoztat, hogyan lehetne megállj-t parancsolni a napsugárzás generálta bőröregedésnek! A kutatók szerencsére dolgoznak: a Medical News Today számolt be róla, hogy egyes – a természetben előforduló – zsírmolekulákat a bőrbe fecskendezve meggátolható, hogy az UV-sugarak csökkentsék a bőr kollagén szintjét. Bár még csak kevés résztvevőn vizsgálták a hatást, azért nagyon jól hangzik, nem?
  2. Egyre szebb a napsütötte bőrszíned, gondosan ápold napozás utáni termékekkel, hogy hosszan megőrizd a színedet. Használj olyan napozás utáni testápolót, amiben egy kis önbarnító is van, így biztosan nem fog halványodni a színed.
  3. A szandik és a papucsok szinte kiabálnak, hogy lakkozd ki a lábkörmödet. Arra ügyelj, hogy harmonizáljon egymással a lakkod és a lábbelid színe. Már arra sem hivatkozhatsz, hogy macerás állandóan új színnel kilakkozni, akkor válassz gyorsan száradó lakkokat. A Rimmel új, 60 sec nevű lakkjai (kipróbáltam, és tényleg) egy perc alatt megszáradnak és elég egy rétegben felkenni őket, akkor is jól fednek.
    Rimmel 60 sec körömlakkok 790 Ft
    Rimmel 60 sec körömlakkok 790 Ft

  4. Ha eddig nem tetted, akkor szerezz be egy bronzosítót! A lebarnult bőrön éppen elég, ha átsimítod vele az arcodat, és máris kiemeli a vonásaidat. A Bourjois most olyan kompakt bronzosítóval lépett piacra, amelyik még a természetes úton szerzett barnaságodat „tartósító” összetevőt is tartalmaz.
    Bourjois Poudres De Soleil bronzosító púder 1900 Ft (réz, borostyán és aranyfényű változatban is kapható)
    Bourjois Poudres De Soleil bronzosító púder 1900 Ft (réz, borostyán és aranyfényű változatban is kapható)

  5. Ne feledkezz el róla, hogy nem elég, ha a krémed hidratál, neked magadnak is megfelelő mennyiségű folyadékot kell fogyasztanod. A kánikulai napokon ez akár 4-5 liter is lehet. Ráadásul a légkondik is szárítják a levegőt, tehát a hűvös irodában is figyelj oda a folyadék pótlására! Az első intő jel, ha ritkábban kell WC-re menned, mint máskor, a szád és az ajkad kiszáradása már komoly figyelmeztetés.
  6. Az ajkadon nincsenek melanint termelő sejtek, ezért nagyon gondosan óvd az UV-sugaraktól. Aki hajlamos rá, akár herpesszel is reagálhat a túlzott napozásra, ők mindenképpen a legmagasabb faktorú fényvédős ajakápolókat használják.
  7. Bár alapkövetelmény a tökéletesen szőrtelen láb a rövid ruhákban és a strandon, de ne közvetlenül a napozás előtt szőrteleníts, nehogy begyulladjanak a szőrtüszők. Ha szereted az új dolgokat és lelkes bio-hívő vagy, akkor próbáld ki a bio gyantát. Papír helyett kimosható textilcsíkokkal árulják, hogy a környezetvédő éned is nyugodt lehessen.
    Moom Bio szőrtelenítő levendula olajjal különösen érzékeny bőrre 4390 Ft
    Moom Bio szőrtelenítő levendula olajjal különösen érzékeny bőrre 4390 Ft

  8. Állandó gond a nyaralásra készülve – különösen, ha repülsz – , hogy mit vigyél magaddal a fürdőszobából, és a sok kence ne szorítsa ki a bőröndödből a ruhákat. Szerezz be kicsi, szabadon megtölthető tégelyeket az utazáshoz és gyűjtögesd a termékmintákat. Ha erre már nincs időd, akkor irány a drogéria, ahol már egyre több terméknek megveheted a mini változatát a fogkrémtől a hajlakkig.
  9. Még ebben a hónapban is elmehetsz ingyenes bőrdiagnosztikára:
    • a Vichy Egészséges Bőr Központja az Europark-nál állomásozik július 1-től 5-ig,
    • a Garnier Törődj magaddal kamionja július 5-én és 6-án, a Margitszigeten vár.
  10. Ha szereted a nyári stand bulikat, akkor nézd át az avon strand turnéjának az állomásait, hol tudsz csatlakozni hozzájuk. Jó programnak ígérkezik az illatos kényeztetős habos fürdőzés!

Az AVON Frissítő Turné időpontjai és állomásai:

Július 5. Gyula, Várfürdő

Július 6. Cegléd, Cegléd Aquapark

Július 12. Hajdúszoboszló, Hajdúszoboszlói Strand- és Gyógyfürdő

Július 13. Debrecen, Nagyerdei Gyógyfürdő

Július 19. Bükfürdő, Büki Gyógy- és Strandfürdő

Július 20. Győr, Rába Quelle Gyógy-, Élmény- és Termálfürdő

Július 26. Kecskemét, Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

Július 27. Szeged, Szeged Ligetfürdő

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top