Szépüljünk

Szépségtippek októberre

Új kozmetikumokról, hasznos sminkötletekről, fontos bőrápolási teendőkről és érdekes programokról számolunk be.

Nem csak bikniben fontos az alakod!

Bár az a jellemző, hogy májusban rohangálunk fejvesztve cellulitkezelésekre, ám sokunknak pont a nyári időszak végére jelennek meg a bosszantó párnácskák. Én legalábbis a szabadságom idején és a rengeteg kerti parti során tetemes súlygyarapodást szoktam elérni. Szeptemberben aztán szembesülök a mérleggel, és ilyenkor, októberben már pontosan tudom, hogy vagy most szabadulok meg a pluszkilóktól, vagy így várom a karácsonyt, és akkor biztosan tovább szaporítom őket. Ha te is megvetted már a tornabérletedet (és jársz is becsülettel), meg a kalóriákat is redukálod, akkor megérdemelsz egy kis segítséget. Egyre többet hallunk az ultrahangos alakformálásról, ami tökéletes kiegészítésnek tűnik. Az orvosi felügyelet mellett végzett, magas intenzitású fókuszált ultrahangkezelés során a makacs zsírpárnákat veszik kezelésbe. (Én is kipróbálom, és ígérem, beszámolok róla hamarosan.)

 

 

Próbáld ki, hogy melyik smink áll neked a legjobban!

Naná, hogy kíváncsi vagy, milyen lennél az új sminktrendek szerint kifestve! Nosza, itt a lehetőség, hogy kipróbáld. A dm üzletekben október 22-ig a hétvégeken ingyenes sminkelést és tanácsadást tartanak az Astor, a L’Oréal Paris, a Maybelline, a Max Factor és a s-he sminkmesterei. A pontos részleteket – hány órakor, hol, melyik márka – az üzletekben kitett plakátokon és a drogérialánc honlapján találod meg.

 

 

Szereted az ajándékokat?

Persze. Ki ne szeretné? Október 6-án kezdődik az Estée Lauder ajándékakció! Ha vásárolsz az üzleteik valamelyikében, akkor attól függően, hogy mennyit költöttél, ajándékot kapsz: egy kisebb vagy egy nagyobb neszesszert, telepakolva sminkcuccokkal, minibőrápolókkal és illatokkal.

 

 

Ha kesztyűre még nincs is szükséged, a kézkrémről ne feledkezz el!

A kezedet egész évben krémezned kell, de talán az őszi hideg levegő és a csípős szél az, ami leginkább – látványosan – károsítja. A fényvédős kézkrémed helyett most inkább ápoló változatokat használj. Próbáld ki az új Atrixokat! Most a fémtégelyes és tubusos kamillás mellett aloe vera-s változatot is vehetsz, amely Soft névre hallgat, és még gyorsabban beszívódik, még jobban hidratál.

 

 

Ne csak szeresd, használd is a testápolókat!

Ne blicceld el a testápolók használatát. Eddig a feszesítőké és az önbarnítósoké volt a főszerep, de a fűtés beindulásával a bőröd fokozottan kiszárad.

  • Egyre inkább a kényeztető, ápoló testápolók kérnek maguknak helyet. A Nivea most tubusos változatban rukkolt elő egy bőrnyugtató változattal. Az SOS Bőrnyugtató testápoló körömvirágolajjal és panthenollal éri el a célját.
  • Nappalra is használhatod, de éjszakára mindenképpen próbáld ki a kedvenc parfümöd testápolóját, főleg, ha nem csak aludni szeretnél… Selymes és illatos lesz egyszerre az egész tested. Kell ennél több?
Dianne Brill parfümös testkrém
Dianne Brill parfümös testkrém

 

Csend be az őszi erdő színeit a városba is!

Ha másként nem megy, akkor a ruháid színével és a sminkeddel. A mac őszi kollekciójával – Cult of Cherry – visszafogottan decens és elképesztően érzéki-szexi sminket is készíthetsz. Én beleszerettem ebbe a szájfény és körömlakk párosba…

 

 

Ismerd meg a legújabb hajápolót!

Szóval: eddig feltted a hajpakolást, vagy alaposan beledolgoztál a vitaminos kondícionálót a hajadba, aztán elkezdted a formázást. Mostantól ezt megteheted egy lépésben. A Remington új kerámialapos hajsimítójának a lapjai a felfűtés hatására avokádó olajas, E-vitaminos kondicionáló anyagot bocsátanak ki magukból.

S9950 vitaminos hajkisimító 15990 Ft
S9950 vitaminos hajkisimító 15990 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top