Szépüljünk

5 szépségtipp decemberre

Teremtsd meg a régi és az új közti összhangot a szépségápolásban is. Most a főszerep a táplálásé és a védelemé, akár krémről, akár sminkről van szó.

Haladj a korral!

Nem véletlen, hogy az ásványi anyagok egyre elterjedtebbek a kozmetikai iparban. Természetes eredetüknek és poríthatóságuknak köszönhetően nem allergizálnak, egyaránt remek krém és smink alapanyagok.

  • Tipp: Az ecsetet körkörös mozdulatokkal használd, hogy tökéletesen eloszlasd a port a bőrfelszíneden.

    Por formájú alapozóként megfelelő ecsettel nagyon természetes hatást keltenek. Ez a célja a Max Factor újdonságának, a Natural Minerals alapozónak is. Akár több rétegben is felviheted a természetes alapanyagú ecsetje segítségével, sőt árnyékolhatsz is vele: egy-egy helyre picit több kerüljön belőle, vagy használj két árnyalatot a kívánt hatás érdekében.

    Max Factor - Natural Minerals (3999 Ft)
    Max Factor – Natural Minerals (3999 Ft)

  • Tipp: Igazi hidratáló bomba, ha vastagabb rétegben pakolásként használod.

    A Vichy Aqualia Thermal ásványi balzsama 5 féle ásványi anyagot tartalmaz. A kalcium és a magnézium a bőr külső hatásokkal szembeni védelméről gondoskodik, a mangán kitűnő antioxidáns, a vas megnyugtatja a bőrt, a szilícium pedig a regenerálásért felel.

    Vichy Aqualia Thermal ásványi balzsama - 4899 Ft
    Vichy Aqualia Thermal ásványi balzsama – 4899 Ft

 

Tedd örömtelivé azt is, ami kötelező!

Tipp: Használd ki az olíva összes jó tulajdonságát!  Az olíva bogyóból nyert olaj kényeztet,  az olíva „víz” tele van antioxidánsokkal, míg az olíva fa levelének kivonata hosszan tartó hidratálást biztosít.

Télen nem bliccelheted el a tápláló testápolók használatát. Ne csak a hatóanyagokra figyelj, amikor testápolót választasz magadnak, hanem a „körítésre” is! Az a helyzet, hogy minél szebb a csomagolása, minél finomabb az illata és minél selymesebb az állaga, annál szívesebben fogod használni nap, mint nap. A L’Occitane limitált kiadású olivás testkréme az olíva kivonatok mellett még shea vajat is tartalmaz és a felvitele után diszkréten csillogóvá teszi a bőrödet.

L'Occitane limitált kiadású olivás testkréme
L’Occitane limitált kiadású olivás testkréme

 

Őrizd a hagyományokat!

Amellett, hogy kíváncsian kipróbálsz minden újdonságot, a jól bevált szépségápolókat se felejtsd el, vannak dolgok, amik úgy jók, ahogy vannak, és kész.

  • Tipp: Szemöldök szedés előtt vastagon felkenve megpuhítja a szálakat, és kevésbé lesz fájdalmas a kihúzásuk.

    A nívea krém a maga kerek fém tégelyében biztosan már gyerekkorod óta kísér. Télen mindenképpen legyen nálad, hiszen igazi „multifunkciós” termék: nem csak arckrém, használhatod a kezeden, az orrod környékén, a szádon, sőt még a hajvégeidet is ápolhatod vele, de akár a testápolódat is helyettesítheti.

  • Tipp: Naponta többször,  megelőzésre is használd az ajakápolót, ne csak akkor, ha már kicserepesedett a szád. 

    Bár nálunk a szőlőzsír sokáig egyeduralkodó volt, a Labello sem most kezdte a pályafutását. 99 éve áll a szép ajkak szolgálatában. Mostantól Light Kiss néven tégelyes kiszerelésben is kapható. Ez a forma teljesen új állagot rejt, ami sokkal nedvesebb és könnyedebb, mint a stiftes változatok.

 

Labello Light Kiss - 839 Ft
Labello Light Kiss – 839 Ft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top