Szépüljünk

6+1 újdonság, ami szem szájnak ingere – februári szépségtippek

Februárban a szépségipar felébred az év eleji csipkerózsika álmából, és rengeteg újdonsággal próbál minket elkápráztatni: szemkörnyék- és ajakápolók, rúzs és szempillaspirál. Mi tippeket is adunk a használatukhoz!

Újdonság: Garnier Nutritionist golyós szemkörnyékápoló koffeinnel

Tipp: Éjszakára használj tápláló szemránckrémet, ám reggel biztosan jobb lesz a hűsítő, élénkítő változat. Akár többször is bevetheted a sminkelés kezdetéig. Az esti jelenésed előtt is segít felfrissíteni a szemed körüli bőrt!

Már fiatalon is gondot jelenthet a puffadtság és a karikák megjelenése a szem környékén, ám kialvatlanság és fáradtság esetén szinte mindannyiunk életét megkeserítik ezek a jelenségek. A koffeinről köztudott, hogy nem csak kávé és tea formájában képest „életet lehelni” belénk, hanem a bőrünket is rögvest életre kelti, ha belemasszírozzuk. Ez az új szemkörnyékápoló ezt a frissítő élményt nyújtja nekünk, megspékelve a golyós fejecske masszírozó és fémesen hűsítő hatásával.

1999 Ft
1999 Ft
1999 Ft
1999 Ft

 

Újdonság: Vichy Liftactiv CxP ránctalanító krém szemkörnyékére

Tipp: A csőrös tubusból apró pöttyöket vigyél fel a szem köré és utána az ujjbegyeddel a belső szemzugtól a külső felé a felső szemhéjon, majd alul az ellenkező irányban simítsd a bőrbe. Az alsó – karikás, duzzadt – területen apró ütögetéssel fokozhatod a hatását.

A Liftactiv CxP család azoknak készült, akiknek már kisebb-nagyobb ráncokkal és a bőrük feszességének csökkenésével is meg kell küzdeniük. Épen ezért a szemkörnyékére kifejlesztett krém is tartalmazza a peptidek (erre utal a névben a P) és a folyamatosan felszabaduló C-vitamin (innen a C) kombinációját, ami kiegészült az előbbiekben már „istenített” koffeinnel.

5299 Ft
5299 Ft

 

Újdonság: Labello Star Fruits Dragon Fruit ajakápoló

Tipp: Lehetőleg ne add kölcsön az ajakápolódat senkinek, mert semmi szükséged nincs arra, hogy az esetleg sérült, száraz ajkadra kórokozók kerüljenek. Ha mégis megszánod a barátnődet, kérd meg, hogy ne érintse a stiftet a szájához, inkább használja az ujját és így vigye fel az ajakápolót.

Biztos, hogy nem csak a Labello gyümölcsös ajakápolók rajongótáborának okoz örömet az új családtag érkezése. Szerintem te is meg tudod magyarázni bármikor, hogy miért kellett megvenned a száztizenhatodik ajakápolódat is. Azért segítek: a sárkánygyümölcsös újdonság hidratál, táplál, csuda jó gyümölcsillata van, UV-szűrőt tartalmaz, és nem utolsó sorban ezüst csillámos, amitől még szebben csillan meg a fény az ajkadon.

510Ft
510Ft

 

Újdonság: Garnier Repair ajakápoló

Tipp: Hidegben vagy szeles időben már a mielőtt kilépnél a lakásból kend be jó alaposan az ajkadat. Tedd be a stiftet a zsebedbe, és használd olyan sűrűn, amilyen sűrűn csak igényli az ajkad.

A Garnier mostantól az ajakápolók között is jelen van, rögtön öt különböző hatású stifttel. A piros színű Repair változat mindazt nyújtja az ajkadnak, amit már megszoktál a pirosba bújtatott testápolótól és krémektől: védelmet és ápolást a hideg által megviselt, kiszáradt bőrnek. A karitévajjal és alantoinnal gazdagított összetételének köszönhetően kezeli és megelőzi a repedezést és húzódást.

499 Ft
499 Ft

 

Újdonság: Astor Soft Sensation Double Excellence kétrészes hidratáló, dúsító ajakrúzs

Tipp: A rúzs csak egészséges ajakbőrön mutat jól, ezért ha száraz a bőr, soha ne fesd ki. Szebben terül el a festék – különösen, ha már nem fiatalosan telt a szád – ha picit mosolyogsz a rúzsozás közben, így kifeszül a bőr.

Első lépés: hidratálás. A használat után azonnal érzed, hogy hűsíti, frissíti és teltebbé teszi ajkadat. A hosszantartó hatásról a természetes kollagén és a hialuron-sav alkotta hidratáló páros gondoskodik.

Második lépés: tökéletes fedés. Nyolc árnyalat közül választhatod ki a hozzád passzoló színt, amivel kiemelheted az ajkad szépségét.

3299 Ft
3299 Ft

 

Újdonság: L’Oreal Paris Extra-Volume Collagene dúsító szempillaspirál

Tipp: Nem kell feltétlenül kifesteni az alsó pillákat! Látványosan üde, lányos hatást érhetsz el, ha csak a felső szempillákat spirálozod. Soha ne tuszkold föl-le a kefét a tartályban, mert ezzel csal levegőt pumpálsz bele, amitől kiszárad és csomós lesz a festék.

Különleges kefe: a hagyományosnál hosszabb és nagyobb átmérőjű, speciális váltakozó hosszúságú sörtékkel, hogy mindenhová eljuttassa a festéket.

Különleges festék: növényi eredetű wax-ot tartalmaz. A hajápolásban már régóta használunk wax-ot, hogy fényével kiemeljük a tincsek végét. Pont ezt a hatást nyújtja a szempillánkon is. Fekete és barna színekben is kapható,

3699 Ft
3699 Ft
3699 Ft
3699 Ft

 

+ 1 újdonság a szemnek (jó, a hajnak is): Head&Shoulders Hair Endurance, kifejezetten férfiaknak kifejlesztett sampon

Tipp: Ha sportol életed párja, akkor a tornacuccába is ugyanolyan sampon kerüljön, mint amit otthon használ. Hívd fel a figyelmét arra is, hogy alaposan szárítsa meg a haját, és sapival óvja a fejbőrét a megfázástól, így tudja kivédeni a legjobban a korpa újbóli támadását..

Ahogyan a férfi bőr struktúrája, úgy a hajuk szerkezete is különbözik a nőkétől. Legtöbbünk speciális samponokat használ, ám a párunk haja általában nem hosszú, nincs melírozva és festve sem, így végképp nem tesz jót nekik, ha a mi samponunkkal mosnak hajat. Ez a sampon a Head&Shoulders többi samponjához hasonlóan eltávolítja a látható korpát, ám ezen felül erősíti a hajszálakat és lassítja a haj gyengesége miatti hajhullást is. A 200 milliliteres kiszerelés 699 Ft, a 400-as 1199 Ft.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top