Szépüljünk

5 ráncfeltöltő újdonság – nézzük, mit tudnak!

Mindegyik egyforma, hiszen a ráncok ellen hatnak, mégis teljesen különböző az 5 kence! Eláruljuk, hogy melyik mit vállal be, és mennyiért.

Ördögi kör: újabb és újabb szérumok, krémek a ráncok ellen, melyek mind vásárlásra ösztönöznek, és a nők szűnni nem akaró igénye a ráncok kisimítása és elodázása iránt. A fő hatóanyagok mellett (a hialuronsav szinte verhetetlen) egyre több segédhatóanyag kerül előtérbe, és a luxus iránti keresletet sem hagyják veszni a kozmetikai cégek, rajtuk aztán nem múlik, minden elérhető (és olykor a hatását tekintve is lenyűgöző) ráncosodás elleni összetevőt krémbe zárnak. Lássuk be, van is eredmény: a ma kapható anti-age készítmények – összehasonlítva a 20 évvel ezelőtti lehetőségekkel – valóban 5-10-15 évvel tolják ki a kor látható jeleinek elhatalmasodását a bőrünkön. Most 5 – nagyon különböző árfekvésű – újdonságot veszünk górcső alá.

L’Oréal Paris, „Fiatalság Kód” ránctalanítókoncentrátum

Öt ráncfeltöltő újdonság - nézzük, mit tudnak!A L’Oréal új, „Fiatalság Kód” névre keresztelt termékcsaládjának koncentrátuma a génkutatások eredményeit hasznosítja. A szabadalmaztatott Pro-Gen technológiának köszönhetően a bőrt felépítő sejtek belsejében hatva aktiválja azok működését. Reggel és este, kifejezetten a ráncok vonalára kell felvinni. Vigyázz, kerüld el a szemed környékét, ezen a területen inkább a szemkörnyékápolót használd, a koncentrátum túl magas hatóanyag-tartalma irritálhatja a szemed körüli érzékeny területet, és az sem szerencsés, ha a szemedbe jut.

Igazán ütősre sikerült a csomagolás, a kollagénes krémcsaládnál már jól bevált „csőrös” tubust matt feketébe öltöztették. Tökéletesen sugallja a már-már tudományos-fantasztikus történetbe illő eredményt, hogy „megtalálták a fiatalság kódját”. 

  • Név: L’Oréal Paris, Dermo-Expertise „Fiatalság Kód” ránctalanítókoncentrátum
  • Főbb hatóanyagok: az igazi titok a technológiában rejlik
  • Kiszerelés: 30 ml, tubus
  • Ár: 4299 Ft, 143 Ft/ml
  • Lelőhely: drogériák

 

Eucerin, Hyaluron-Filler ráncfeltöltő szérum

4 ráncfeltöltő újdonság - nézzük, mit tudnak!2006-ban vezette be a piacra az Eucerin a – nagy sikereket és rengeteg eladást produkáló – Hyaluron-Filler termékcsaládot, amelyet most ráncfeltöltő szérummal is kiegészítenek. Bőrgyógyászokhoz közel álló márka lévén, nem sokat ködösítenek, egyértelműen leteszik a voksukat a hialuronsav mellett. Nincs mese, ez a hatóanyag szinte verhetetlen a vízmegkötés terén, ebből adódóan azonnal teltebbé teszi a bőrt. Ráadásul a szervezetünk önmaga is előállítja, tehát rendkívül jól tolerálható, biztonságos hatóanyag. A szérum rövid láncú hialuronsavat tartalmaz, ez a változat még mélyebbre jut, mint a hagyományos szerkezetű molekula. Mellé szójacsírából kivont szaponint adagolnak, amely a bőr saját hialuronsav-termelését stimulálja.

A szérumot apró, 5 milliliteres tubusokba csomagolták, 6 darabos kiszerelésben vehetjük meg. A használat előtt fel kell rázni! Mint minden szérumot, ezt is használhatjuk önmagában, de minek, hiszen még jobb lesz az eredmény, ha kombináljuk a termékcsalád többi arcápoló készítményével. Ne rúgd fel az örök szabályt: előbb a szérum, minden más csak utána.

  • Név: Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő szérum
  • Főbb hatóanyagok: rövid láncú hialuronsav, szaponin
  • Kiszerelés: 6×5 ml, tubusban
  • Ár: 8140 Ft, 271 Ft/ml
  • Lelőhely: patikák

 

Juvena, Specialists Delining öregedést gátló arcszérum

4 ráncfeltöltő újdonság - nézzük, mit tudnak!A svájci Juvena bőrápolói a SkinNova, azaz bőrmegújító technológia révén lettek igazán elismertek az anti-age bőrápolók piacán. Persze – hála a tudósoknak – újabb tudományos kutatások alapján még hatékonyabb krémet alkottak. A jól bevált eljárást kiegészítették egy őssejtaktiváló fehérjével (Stem Cell Peptide), és megszületett új öregedés elleni fegyverük, a SkinNova SC Technology. Az új arcszérum is ezen a technológián alapul, persze kiegészítve más, bőrmegújítást elősegítő fehérjékkel és a bőrsimító hatásáról (is) ismert arginin nevű aminosavval.

A szérumot kézre álló pumpás üvegbe zárták, és elegáns, matt arany kupakot kapott. Visszafogott illata valószínűtlenül nőies, az állaga pedig a „pont jó” kategóriába tartozik: se nem túl folyós, se nem túl zselés. Reggel és este is célszerű használni.

  • Név: Juvena Specialists Delining Serum
  • Főbb hatóanyagok: Stem Cell Peptide, arginin
  • Kiszerelés: 30 ml, pumpás flakonban
  • Ár: 24 900 Ft, 830 Ft/ml
  • Lelőhely: Douglas, Marionnaud, House of Beauty parfümériák és Müller drogériák

 

Estée Lauder, Perfectionist (CP+) Targeted Deep Wrinkle Filler ráncfeltöltő koncentrátum

4 ráncfeltöltő újdonság - nézzük, mit tudnak!A bonyolult nevű krém egy igazi „minden az egyben” készítmény, amely nemcsak az aprócska mélyedések, hanem a mély ráncok ellen is kész harcolni. Kis és nagy molekulájú (azaz rövid és hosszú) hialuronsavat is tartalmaz, ennek köszönhetően rendszeres használattal néhány hét után szinte megemeli a bőrt, ettől a ránc mélysége csökken. Ám az azonnali kisimulás látványát (és valljuk be, erre vágyunk, még ha tudjuk is, hogy csak egy kis ügyeskedéssel sikerülhet a dolog) nem ennek, hanem a trükkös optikai adalékoknak köszönhetjük. Ezek a parányi gömböcskék úgy verik vissza a fényt, hogy a bőr felszíne simábbnak tűnik. Az ajak körül is érdemes használni, mert miközben belül és kívül is feltölti a ráncocskákat, a rúzs szétfolyását is megakadályozza.

A tubus adagolós vége egy vastag filctoll hegyére emlékeztet, amely egész vékony csíkban adagolja a krémet, amelyet így mintegy „belehúzhatsz” a barázdába, majd bele kell paskolni a bőrbe. Utána selymes simaságot érzel, ha végigsimítasz a kezelt területen, érzed, ahogy „feltöltődött” a ráncocska.

  • Név: Estée Lauder Perfectionist (CP+) Targeted Deep Wrinkle Filler
  • Főbb hatóanyagok: hialuronsav, foszforeszkáló pigmentek, kollagén- és elasztintermelést serkentő fehérjék és aminosavak
  • Kiszerelés: 15 ml, tubusban
  • Ár: 14 100 Ft, 940 Ft/ml
  • Lelőhely: Estée Lauder-szaküzletek

 

La Prairie, Cellular Serum Platinum Rare szérum

4 ráncfeltöltő újdonság - nézzük, mit tudnak!Egy luxusmárka természetesen luxushatóanyagokkal dolgozik, naná, hogy elképesztően drágán. (Ám mi lenne velünk, ha elképesztő pénzt nyerve hirtelen kellene arcápolót választanunk? Az mégsem járja, hogy nem vagyunk tisztában a piac kínálatával!) A La Prairie tavaly vezette be a platinát tartalmazó arcápolócsaládját. Természetesen ne fém platinaszemcsékre gondolj, a krémek és a most bemutatott szérum is platinakolloidot tartalmaz (a fém nanoméretű részecskéi vízben oldva). A bőrfelszín elektromos egyensúlya biztosítja, hogy a bőr a lehető legtöbb vizet képes magába zárva megtartani. A vörösalga-kivonat is a bőr felszínén hat, a hidratálás mellett a feszesítő hatása is figyelemre méltó. A bőr mélyebb rétegeiben növényi kivonatok és fehérjék gondoskodnak a kollagéntermelés fokozásáról, az antioxidáns hatásról, miközben fokozzák a bőrben a mikrokeringést.

A lenyűgözően elegáns flakon csepegtetős kiszerelésével pontosan adagolhatjuk a megfelelő mennyiséget nappal és/vagy este.

  • Név: La Prairie Cellular Serum Platinum Rare
  • Főbb hatóanyagok: platinakolloid, tigrisfű, vízitorma és vörösalga-kivonat
  • Kiszerelés: 30 ml, cseppentős flakon
  • Ár: 159 000 Ft, 5300 Ft/ml
  • Lelőhely: Douglas, Marionnaud, House of Beauty parfümériák és Müller drogériák

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top