nlc.hu
Szépüljünk
Parfüm készül Michelle Wildból

Parfüm készül Michelle Wildból

A különleges alkotófolyamat során a színésznő legszebb gyerekkori emlékeit is felhasználták.
Vigyázz, kamu!

 

A „felnőtt” filmek egykori színésznője illatmintaként tér vissza rajongóihoz: nyár elején már kapható lesz a Michelle Wild parfüm. „A cél egyszerű – mondta el a ma már csak Vad Katiként ismert expornós -, az új filmek hiányát próbálom ezzel a gesztussal rajongóim számára kompenzálni.”

Az új illat egy ismert parfümőr közreműködésével készült, rendkívüli munkamódszerrel. „A parfüm megalkotójának az volt a kikötése, hogy töltsünk el egy teljes napot együtt, közös programokkal. Ennek része volt egy nagy biciklizés is, mivel az alkotófolyamat kötelező része volt egy intenzív, közös mozgás” – árulta el Vad Kati. „Az is a feladatom volt, hogy beszéljek a múltamról, de csak a pozitív emlékeimet említsem meg. Ez után készült el maga az új illat, mely pontosan kifejezhet engem.”

Parfüm készül Michelle Wildból

 

Az illat egyébként fás-fűszeres lett, pontosan olyan stílus, amit Kati is szívesen viselne magán. A felvetésünkre, hogy miért női parfümöt készít, ha rajongótábora feltételezhetően férfiakból áll, Michelle elmondta, hogy gondolkoztak egy uniszex illat lehetőségén is, de végül a női illat mellett döntöttek, mivel elmondása szerint rajongótáborában éppen olyan arányban megtalálhatók nők is, mint férfiak.

 

Kamu, vagy nem kamu?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top