Szépüljünk

Futurisztikus szépség – 6 izgalmas újdonság

Kétségtelenül a jövő nagykövetei, bár némelyiket még jóízűen a nevén sem lehet nevezni, hiszen hogy hangzik a "nem tusfürdő tusfürdő"?

A jövőd a fényben rejlik

Egy számítógépes elemzőprogram öt különböző típusú fénynyalábbal, és máris kész a jövőbe látó szerkezet. A bőranalizátor megmondja, hogy milyen állapotban van a bőröd, de ez a gép azt is látja, hogy milyen a bőröd jövője. Persze nem pusztán a jóslás a célja, a felszín alatt már kezdődő gondokat így idejében orvosolni lehet, még mielőtt napvilágot látnának. Érdekel, hogyan csinálja? Az arcodról normálfény, UV-fény, keresztpolarizált fény, szürke és ultraviola fény mellett is felvétel készül, kihasználva, hogy a bőrödnek mindegyikük más-más szerkezeti elemét láttatja. Ezeket a képeket a számítógép összehasonlítja a korodnak, bőrtípusodnak megfelelő általános értékekkel, majd ebből vonja le az orvos vagy a kozmetikus a következtetéseket. Az országban jelenleg egyetlen helyen kérhetsz ilyen analízist, a Mediburg Klinikán.

Futurisztikus szépség - 6 izgalmas újdonság

 

Maga a historikus futurizmus! (Vagy tegeződünk?)

Boldog békeidőket idéző módon az otthoni nyugalomban saját magadnak kikevered a krémedet, kicsiny kezeddel kitöltöd a címkén a készítési és lejárati dátumok rubrikáit, majd felragasztod a címkét. Mindezt teljesen organikus anyagokkal és összetevőkből. Ami a jövőt illeti: olyan összetevőkkel dolgozol, amelyeknek a legújabb kutatások igazolták a hatását. Nincs benne tartósítószer, ezért hűtőben kell tartanod, és hat hét alatt el kell használnod. Ha elfogyott, akkor vehetsz utántöltőt, így az üvegtégelyt és a keverőt csak az első alkalommal kell megvenned. Ne felejtsd el alaposan kimosni, mielőtt újra használnád.

L'Occitane Ma Crème Nature „készítsd magad
L’Occitane Ma Crème Nature „készítsd magad” hidratálókrém

 

Nem tudod túladagolni!

Adagolható szempillaspirál-festék. Nagyon fest, közepesen vagy kicsit. Egyszerűen beállítod a háromfokozatú tekerős szerkezetet, és ezzel szabályozod, hogy mennyire legyen látványos a szempillád: visszafogott, csábító vagy dögös. Persze a sminked stílusához is igazíthatod a hatást, hiszen a natúr sminkhez más illik, mint az erősen füstös, látványos szemfestéshez.

Rimmel 1-2-3 Looks szempillaspirál, 2510 Ft
Rimmel 1-2-3 Looks szempillaspirál,
2510 Ft

 

Tusfürdő. Nem tusfürdő. Vagy mégis?

Kőkemény hab jellemzi az új fürdősegédet. Annak idején (1957-ben!) a Dove a szappanoknál új kategóriát teremtett a krém hozzáadagolásával, és most a tusfürdőt alakították át bőrápolóvá. Mindezt úgy, hogy nem kíséri a síkosérzet, amely sokunkat eltántorított a tusfürdők rendszeres használatától. És habzik veszettül, nem kell hozzá feltétlenül habképző pamacs sem. A bűvös hatás titka a Nutrium Moisture névre hallgató összetevőben rejlik, amely glicerin és lipidek keveréke. Ezek a bőrben is megtalálható hidratálók bejutnak a bőr legfelsőbb rétegébe, és megakadályozzák a tusolás során a bőr lipidvesztését, miközben fokozzák a bőr feszességét, teltségét.

Dove VisibleCare tusfürdő
Dove VisibleCare tusfürdő

Tusolóbetét

Büszke vagy a mostani tusolófejedre, vagy egyáltalán nem érdekel, hogy milyen? Jobb lesz utánanézni a dolognak, mert ugye, egy bőrszépítő tusolófej neked is jár (jó, a párodnak is). Annyi az egész, hogy a régi helyére felcsavarod ezt az újat, aminek a szárában turmalingyöngyök és C-vitamin-kapszula van. Az előbbi anionjai segítségével a rajta átfolyó vizet meglágyítja, az utóbbi enyhén savas kémhatásával a szappanok szárító hatását igyekszik tompítani. A vitaminos kapszula normál használat mellett három-négy hét alatt ürül ki, akkor kell cserélned. A kerámiagyöngyök nagyjából másfél évig képesek dolgozni.

Aquademia zuhanyfej 9000 Ft.
Aquademia zuhanyfej, 9000 Ft

 

Nyom, görög, és nem fáj

Ugye, az epilátornak az a lényege, hogy a forgótárcsák csipeszként megragadják a szőrt, és kihúzzák. Innen indulunk, ezt lehet variálni: a cél a hatás fokozása és a fájdalomérzet (mert az van, ki jobban, ki kevésbé jól tűri) csökkentése. Ebben az esetben a tárcsák mellett görgők vannak, ezek megfeszítik a bőrt, amitől a szőrszál egy picit megemelkedik, tehát a csipesz könnyebben megragadhatja, miközben a nyomásérzet miatt nem fáj annyira a tépkedés. És ez nem minden, mert a görgőkben krém is van, ami rögtön nyugtatja és puhábbá teszi a bőrt. (Nem, nem tudom, hogy mi történik, ha elfogy a krém. Valószínűleg krémmentes görgőkkel epilálunk tovább.)

Remington Skin Glide epilátor 13900 Ft
Remington Skin Glide epilátor, 13 900 Ft

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top