Szépüljünk

Éljenek a színek! Körömlakktrend – 2010. nyár

Játékos és szerethető árnyalatok hódítanak, csak semmi visszafogottság! Hagyd magad elcsábítani, ezek a színek mindenkinek jól állnak!

Nyáron a kéz bőre egykettőre lebarnul, nem véletlen, hogy ilyenkor ösztönösen is a színesebb lakkokhoz nyúlunk szívesebben, hiszen gyönyörű kontrasztot alkotnak a sötétebb bőrszínnel. Egy dologgal nem árt vigyázni: gyűrűt csak az viseljen velük együtt, aki bombabiztos stílusérzékkel van megáldva!

 

Éljenek a színek! - Körömlakk trend 2010 nyár
 

A látványosan színes körmök 7 parancsolata

  1. A legmenőbb árnyalatok:

    • türkiz – és háromszor is türkiz,
    • pink, akár egy picuri neonbeütéssel is,
    • világoszöld,
    • narancsoskorall,
    • élénklila.

    Az élénk nem mindig jelent harsogót, ha napközben szolidabb külsővel hódítanál, akkor viselj élénk, ám nem vibráló színeket a körmödön.

  2. Ezek a lakkok csak akkor mutatnak jól, ha nem hosszú körmökön viseled őket, mert ellenkező esetben könnyen teszik ledérré az ember lányát. És ezért ne tegyél rájuk semmi csilli-villit se!
  3. Nyugodtan szerezz be több színt is, ilyenkor érdemes a kisebb kiszerelésű lakkokat megvenni.
  4. Ezek a színek csak akkor néznek ki jól, ha teltek, tehát ha szükségesnek látod, akkor kettő vagy akár három rétegben is felviheted őket a körmödre.
  5. A jó ecset aranyat ér, hiszen könnyebb vele lakkozni, ezért mindig ellenőrizd a kiszemelt példányt, mielőtt fizetnél!
  6. Nagyon jól mutatnak sötétebb és egyszínű ruhákkal párosítva, és izgalmas kiegészítői a most annyira trendi színes keretes napszemüvegeknek.
  7. Ha éppen körömbajokkal küszködsz, akkor fesd a színes lakkot a „gyógylakk” fölé, vagy egyszerűen szerezz be egyet az ilyen színekben pompázó körömerősítők közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top