Szépüljünk

Újdonságok augusztusra

Havonta jelentkező új sorozatunkban bemutatjuk, hogy milyen újdonságokkal találkozhattok a boltok polcain. Sminkek, krémek és körömlakkok, zsibvásár az NLC-n.

Újdonságok augusztusraAstor – StimuLong szempillaspirál

A cég legújabb fejlesztése ez a spirál, amely nem a hagyományos értelemben vett szempilla-hosszabbító és -dúsító kozmetikum. A StimuLong tartós használatának köszönhetően a szempillák egészségesebbek lesznek, gyorsabban nőnek. Egy hónapos használat után a megkérdezett nők arról számoltak be, hogy a szempillájuk látványosan megnőtt.

Szerkesztőségi vélemény

Mi pár napja festjük vele a szempillánkat, de már most tapasztalunk változást. Nem lettek jelentősen hosszabbak a pilláink, de a satnya néhány erőtlen szál helyett most már van igazi festeni való szempillánk. A kefével könnyen és egyenletesen tudjuk felvinni a festéket, a pillák nem ragadnak össze, cserébe viszont hosszúak és göndörek.


Kiknek ajánljuk?

Elsősorban azok próbálják ki, akiknek csak néhány szál pilla ül a szemhéjuk tövében, műszempillaszerű hatást senki ne várjon (az egyébként sem túl természetes), de az eredmény kétségkívül látványos lesz.


Újdonságok augusztusra Astor – Rouge Couture Ajakrúzs

Selymes fényét a benne található fényvisszaverő pigmenteknek köszönheti, sokkal visszafogottabb, mint a csillámporos rúzsok vagy szájfények.
Az ibolyaillata pedig a tavaszt idézi.

Szerkesztőségi vélemény

Könnyű felkenni, és sokáig fenn marad az ajkakon, ráadásul nagy melegben sem olvadt szét a táskánkban.

Kiknek ajánljuk?

Mindazoknak beválhat, akik a nyári hőségben sem akarják elhagyni a sminkelést, de a vastag rétegben fedő, nehéz rúzsoktól megkímélnék magukat.

Újdonságok augusztusraBodyshop Deo Dry
Ezeknek a dezodoroknak az a nagy előnyük, hogy nem tartalmaznak alumíniumot, valamint dezodoráló hatásukat ásványi anyagoknak köszönhetik. Található még benne gyulladáscsökkentő hatású Aloe vera, a doboz hátoldalán szereplő felirat szerint egyenesen Guatemalából. Férfi- és női illatban egyaránt megtalálható.

Szerkesztőségi vélemény
Mindkét általunk tesztelt dezodornak friss és könnyű illata volt, ami azért volt jó hír, mert bőven elfért mellé egy parfüm is. Hosszan dezodoráltak, de a 35 fokos hőségben kevés volt a napi egyszeri kenés.

Kiknek ajánljuk?
Mindazoknak beválhat, akik félnek a dezodorokban található alumíniumtól, valamint a környezetük megóvása érdekében inkább választanak golyós vagy stiftes dezodort. Izzadósaknak is megéri kipróbálni.


Újdonságok augusztusraClinique High Lenght Mascara

A Clinique új szempillaspirálját azoknak találták ki, akik naponta maximum másfél percet szánnak sminkelésre. A speciálisan kialakított fejnek köszönhetően néhány egyszerű mozdulattal hosszú és ívelt szempillákat kaphatunk. A festék könnyen és egyenletes rétegben fedi be a pillákat, és bátran mondhatjuk, hogy az eredmény, ha nem is igéző, de igazán kacér tekintet.

Szerkesztőségi vélemény
Tartós, könnyen használható és egyszerűen lemosható szempillaspirál. Fesztiválon próbáltuk ki, és nagy sikere volt. Volt olyan tesztelőnk, akinek annyira meghosszabbította a szempilláját, hogy súrolta vele a szemüvegét.

Kiknek ajánljuk?
Leginkább azoknak, akik extrémen hosszú pillákat akarnak, de nem igazán van a birtokukban az a profi technika, amely a tökéletes szempillák eléréséhez szükséges.


Újdonságok augusztusraDavidoff Cool Water

Leginkább a sportos, cicomától mentes csajok illata az „új” Davidoff. Citrusos, vizes jegyekkel rendelkező parfüm, amelynek nagy előnye, hogy a méhek és a darazsak nem igazán mozdulnak rá.

Szerkesztőségi vélemény
Tengerparton fújtuk magunkra, bár tudjuk, hogy nem szabad, de nem tudtunk ellenállni neki.

Nem hivalkodó, mégis tartós illat, amelyet még a tengerbe mártózás után is éreztünk magunkon. Szerettük.


Kiknek ajánljuk?

Elsősorban olyan csajok fogják szeretni, akik kerülik a feltűnést, és szeretik a visszafogott, légies illatokat.

Újdonságok augusztusraEstée Lauder Pleasures Bloom

Vidám illat, amelybe a fejjegy gyümölcsös összetevői (grépfrút, málna, licsi) mellé egy kis ibolyát is csempésztek, a jázmintól és a liliomtól pedig még nőiesebb.

Szerkesztőségi vélemény

Egy hatalmas málnás limonádé jutott eszünkbe erről a parfümről. Kalapot és lenge nyári maxiruhát tudunk elképzelni mellé.
Tartós illat, de nem nehezedik rá az emberre, ezért nem lesz gyümölcskosárérzetünk tőle.

Kiknek ajánljuk?
Romantikus csajok előnyben, a virág- és gyümölcsillat nem való vörös rúzzsal kifestett vampok mellé.

Újdonságok augusztusraLancaster Sun Age  Control

A Lancaster új napteje erős napfényben ajánlott, 50-es faktorszámának köszönhetően elsősorban érzékeny bőrre kenjük, dekoltázs, arc, kézfej. Segít megelőzni a májfoltok kialakulását, és az igazán jó hír, hogy öregedésgátló formulát is tartalmaz, ami különösen jó hír a napimádóknak.

Szerkesztőségi vélemény
Könnyen felkenhető, finom babaillatú krém, nem hagy foltot a ruhán, és hamar beszívódik. Mi szeplős, érzékeny arcbőrön próbáltuk ki, és még erős napsütésben sem szaporodtak el rohamszerűen a szeplők az arcbőrön.

Kiknek ajánljuk?
Elsősorban olyanok próbálják ki, akiknek nagyon érzékeny az arcbőrük, a bőr ugyanis nem felejt, már egy leégésnek is komoly következményei lehetnek. Kis mérete miatt bármekkora táskába befér, így igény szerint napjában többször meg lehet ismételni a felkenést.


Újdonságok augusztusraL’Oréal Tecniart Volume Lift

Nem hagyományos hajhabbal állunk szemben, ugyanis ezt a habot közvetlenül a hajra kell fújni még nedves állapotában, majd beledörzsölni, és utána szárítani. A L’Oréal professzionális hajhabja még azon is segíthet, akinek a haja állandóan a fejére lapul.

Szerkesztőségi vélemény
Nem olvastuk el az első használat előtt a flakon hátoldalát, így aztán meglepődtünk, hogy miért lesz a habból hirtelen ragadós folyadék. Aztán rájöttünk, hogy nem ez a helyes technika. Ezek után sikerült a hajtőre fújni a habot, amitől tényleg megnőtt a hajunk volumene, ráadásul még másnap reggel sem volt szopottgombóc-fejünk.

Kiknek ajánljuk?
Olyanok ruházzanak be ilyenre, akiknek alig van hajuk, ráadásul még zsírosodik is. Félhosszú hajnál is tökéletes megoldás lesz.


Újdonságok augusztusraLush BubbleGum

Hazánkban nincs nagy hagyománya az ajakradírozásnak, pedig időnként nem árt arról is leradírozni az elhalt hámsejteket. A Lush új eperízű ajakradírja apró cukorszemek segítségével varázsolja újjá a szánkat, ráadásul egy pillanatra még az édességigényünket is kielégíti.

Szerkesztőségi vélemény
Majdnem megettük, merthogy nagyon finom az íze, és nincs benne tartósítószer, „csak” cukor.
A művelet egyszerű: vékony rétegben felkentük a szánkra, majd az ujjunkkal radírozni kezdtük.
Az eredmény pedig: puha, eperízű ajkak.

Kiknek ajánljuk?
Mindenkinek, mert ugyan haszontalan kis kozmetikumnak tűnhet, de a radírozás utáni eredmény magáért beszél.

Újdonságok augusztusraOpi Nail Envy

A leginkább körömszalonokból ismert körömlakkcsalád körömerősítői nemcsak hatékonyan táplálják körmöket, de a speciális problémákra is megoldást nyújthatnak. Gyorsan száradnak, ezért alaplakként is jól funkcionálnak.

Szerkesztőségi vélemény
Könnyen és gyorsan sikerült felkennünk ezeket a lakkokat, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy az áttetszőekhez nem kell hatalmas szakmai rutin. Mi színes lakk alá is használtuk, és így a lakk egy hét után is szinte tökéletes formában volt.


Kiknek ajánljuk?

Mivel a cég a köröm problémájához leginkább passzoló lakk használatát ajánlja, ezért mindenképpen kérd ki szakember véleményét. Ha nem repedezik vagy barázdás a körmöd, akkor válassz egyszerű kalciumos körömerősítőt.

Újdonságok augusztusraOpi körömlakk

A kék és a zöld ugyan bizarr színnek tűnhet, de lebarnult bőrön egyik sem mutat rosszul.

Fontos megjegyezni, hogy ezek a lakkok akkor igazán tartósak, ha alá alapozó, fölé pedig fedőlakk kerül. Így viszont akár kilenc napig is bírják.

Szerkesztőségi vélemény

Szerettük, nagyon is, bár a kék és zöld színek elsőre meghökkentőek voltak, de fél nap alatt megszoktuk, utána pedig csak a hüledező tekintetek juttatták eszünkbe, hogy valami furcsa szín figyel az ujjunkon.

Kiknek ajánljuk?
Bátraknak, akiknek nem riadnak vissza a színektől és az azokból fakadó kihívásoktól.

Bodyshop rúzs, pirosító, szemhéjpúder
A cég legújabb rúzsa élelmiszer-minőségű növényi anyagokból készült, és olyan értékes hidratálókat tartalmaz, mint a gránátalma- és áfonyamagból préselt olaj. A színek és az ízek is természetes növényi anyagokból származnak. A Baked-To-Last szemhéjfestékek és bronzosítók élénk színeit és finom csillogását a természetes hatóanyagoknak, a speciális technológiának és a gondos kézi munkának köszönhetik.

Szerkesztőségi vélemény

Szerettük bennük, hogy könnyen lehet felvinni a bőrre, és tartósan fenn maradnak, a rúzs gyümölcsös íze pedig magáért beszél. Az összeállításból a kedvenc darabunk a bronzosító volt, amely selymes fényt kölcsönzött az arcunknak.

Újdonságok augusztusra


Kiknek ajánljuk?

Elsősorban a természetes anyagokból készült kozmetikumok kedvelőinek, valamint azoknak, akik a finom, visszafogott színeket részesítik előnyben.

 

Újdonságok augusztusra „Egy méltatlanul felkapott blöff- és kamuelegy volt”
Utoljára koncertezett tegnap a Kispál és a Borz, a Sziget -1. napján. Ebből az alkalomból kérdeztük a zenekar tagjait az elmúlt 23 évről, alkotásról, politizálásról és túl mély árokszélekről… Azért reméljük, nem utoljára!
Katt ide az exkluzív videókért! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top