Szépüljünk

A világ legvékonyabb dereka

Ijesztően vékony derékkal nevezett be egy dallasi lány a Topmodell leszek című versenybe. A zsűrit azonban nem ijesztette meg a látvány, sőt szinte isteníteni kezdték a csontsovány Annt.
www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk

Nagy botrányt kavart a Topmodell leszek című, Amerikában futó műsor selejtezője. A műsor háziasszonya ugyanis soha nem hallott lelkesedéssel beszélt egy olyan lány derekáról, akinek a testtömegindexe jóval az egészséges határérték alatt van. A műsor zsűritagjai hangos ovációval fogadták a meghökkentően vékony derekú lányt, és szinte cirkuszi attrakcióként tekintettek rá. A dallasi lány, Ann derekát ugyanis két kézzel át lehet fogni.

A Topmodell leszek háziasszonya, Tyra Banks szerint a lányé a világ legvékonyabb dereka – a zsűri többi tagja is jót szórakozott a kezdő modellen –, aminek hatására valószínűleg amerikai lányok ezrei kezdenek majd őrült fogyókúrába.

Ezek után nem csoda, hogy nézői levelek tucatjai özönlötték el a stúdiót, amelyekben arra próbálták meg felhívni az egykori modell, Tyra Banks figyelmét, hogy az irracionálisan vékony lány magasztalása rossz hatással lehet a műsorért rajongó tinédzserekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top