Szépüljünk

Kétszínű franciák

Az YSL őszi körömlakk-kollekciójával a franciamanikűr és a színes lakkozás elkötelezett híveinek is a kedvére tesz. Méghozzá egyszerre.
//simplebeauty.pinger.pl
http://simplebeauty.pinger.pl

2010 őszén divat a kétszínűség, legalábbis a körmökön. Az Yves Saint Laurent divatház ugyanis piacra dobta a Rock and Baroque körömlakk-kollekciót, melynek színeit párosával, a francia lakkozáshoz hasonlóan kell felvinni a körmökre.

A kollekció egy bohém türkiz-indigókék, egy vampos fukszia-narancs, egy sikkes arany-sötétlila, valamint egy szolid rózsaszín-fehér körömlakkduót foglal magában. Azt, hogy a kettő közül melyik szín kerüljön a körömágyra, és melyik a körömvégre, már a használó dolga eldönteni, hiszen a kombinációk így is, úgy is korrektül kiegészítik egymást. Sőt, a különböző párosok egymáshoz passzoló tagjaiból akár további variációkat is alkothatunk: mutatós lehet például egy lila-türkiz vagy épp egy fukszia-indigókék összeállítás. A lakkozás gyakorlati kivitelezése nem csupán a rendelkezésre álló színekkel való játékra ad lehetőséget, de kiváló türelempróba, és – akinél egyáltalán van mit – a kézügyességet is fejleszti.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top