Szépüljünk

Nyalhatunk az öregedés ellen

Elképzelhető, hogy 2015-re piacra kerül az öregedésgátló fagyi.

Az egyik legnagyobb élelmiszer-ipari és egyben kozmetikai vállalat öt évre szóló együttműködést kötött az Ampere Life Sciences biotechnológiai csoporttal. A kooperáció célja, hogy szakembereik öregedésgátló termékeket fejlesszenek. A hivatalos közlemény szerint főleg antioxidáns-tartalmú termékeket szeretnének létrehozni, méghozzá különféle termékkategóriákban. Mivel pedig az egyik résztvevő élelmiszerekkel és kozmetikumokkal egyaránt foglalkozik, így valószínűsíthető, hogy ezen kozmetikumokat és élelmiszereket egyaránt érthetünk. Akár még fagylaltot is.

Nyalhatunk az öregedés ellen

Genevieve Berger, a cég kutatásért és fejlesztésért felelős vezetője a sajtónak nyilatkozva kiemelte, hogy vállalatuk kifejezetten nyitott az innovációkra. Az Ampere-rel való együttműködéstől olyan exkluzív termékek létrejövetelét remélik, melyek versenyelőnyt biztosíthatnak számukra a piacon. Az érdemi munka már ezekben a hetekben elkezdődik, első gyümölcsei pedig – fogyasztói szinten is érzékelhető módon – várhatóan 2015-re érnek be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top