Szépüljünk

Újra trendi a szőrös láb?

Lemaradtam valamiről? – tehették fel a kérdést azok, akik megpillantották az amerikai J.Crew márka online katalógusában azt a fotót, amelyen egy férfiasan szőrös lábú modell virított.

Újra trendi a szőrös láb?Látszólag legalábbis. A kép ugyanis egy kellőképpen indiszponált vagy épp vicces hangulatban lévő grafikusnak köszönhetően kerülhetett nyilvánosságra, aki nem vette észre – vagy épp nagyon is észrevette – a feltűnő optikai csalódást. A modell ugyanis egy 22 dolláros, trendi harisnyát visel, méghozzá egyáltalán nem szőröset, de még csak nem is kötöttet, hanem finom, vékony csipkéset. A harisnya színe, textúrája és mintázata viszont a megfelelő távolságból valóban olyan hatást kelt, mintha viselőjének durván szőrös lenne a lába.

A fotónak köszönhetően a harisnya igen komoly ingyenreklámot kapott, és mivel még a mai napig sem távolították el a márka online áruházából sem a képet, sem pedig magát a terméket, ezért könnyen elképzelhető, hogy kereslet is van rá. Végül is ezen a télen is lesznek vicces jelmezbálok…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top