Szépüljünk

Forró faggyú és körömolaj – októberi kedvenceink

Extrém színű körömlakkok, bizarr masszázsgyertya és néhány igazán meglepő újítás. Kattints, és válogass.

OPI Swiss-kollekció

Az OPI lakkokat a legtöbben a manikűrszalonokból ismerik, ugyanis használatuk sokáig az ő privilégiumok volt. Mostanában azonban egyre több helyen kapható a termékcsalád nagyjából összes színe. A nyár végi Shrek-kollekció után most egy téli, limitált szériás palettával rukkoltak elő, amelyekben a hangsúlyos pirosasbordó színek és a kékeszöld árnyalatok dominálnak. A haladók ne hagyják ki a zöld, a barna színt, sőt, mi a hecc kedvéért még színben hozzá illő sálban és sapkában is gondolkodnánk.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink

Essence Nail Art

Az Essence idén ősszel különösen nagy hangsúlyt fektet a köröm- és kézápolásra; szerkesztőségi kedvenc lett a pipettával csepegtethető körömágybőrolajból. Könnyebb használni, mint a hagyományos ecsetes változatot, és az is jó hír, hogy gyorsan szárad, ezért nem lesz zsírfoltos az irodai asztalon heverő összes fontos irat. Egyetlen hibája, hogy a hatása nagyjából 3-4 óra múlva elmúlik.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink


Garnier roll-on szemkörnyékápoló korrektor

Régóta vártuk, hogy mikor kerül piacra egy olyan termék, amely nemcsak hogy lefedi, de kezeli is a szem alatt megtelepedő és vidáman éldegélő sötét karikákat. Mi nagyjából három hete használjuk a terméket, és ezalatt a fő ellenségeink sokat halványodtak és visszavonulót fújtak. A kétféle árnyalatban kapható golyós kence korrektor helyett is tökéletesen megfelel, ráadásul még a bőrt sem szárítja.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink


La Roche-Posay Redermic +

Első ránézésre tipikus gyógyszertári terméknek tűnik, vagyis elég valószínű, hogy aki ezt veszi le a polcról, nem a csillogó külső, menő márkanév alapján választ. Az illata kellemes, de kifejezetten visszafogott, a textúrája pedig telitalálat. Nem zsíros, nem túl vizes, aminél már csak az értékelendőbb, hogy szinte azonnal felszívódik a bőrön (érdekes, púderes utóérzést hagyva maga után), és tényleg simít. Az első alkalmazásnál még csak örülünk, aztán nagyon, és végül rászokunk. Vegyes arcbőrön teszteltük, az eredmény pedig, hogy valóban feszesít, de mindezt úgy, hogy közben pihe-puha lesz az arcunk tőle.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink

Stenders Eros masszázsgyertya

Elsőre csak hümmögtünk, mert a fülgyertya még oké, az emberek szépen lassan hozzászoktak, de speciális igényeket kielégítő pornófilmeken kívül mi még nem hallottunk olyat, hogy forró viaszt öntsünk pusztán jó szándékból a másik fél testére. A gyertyát meg kell gyújtani, majd megvárni, amíg teljesen felolvad, ezután ismét várakozni kb. 10 percet, amíg annyira kihűl, hogy ne égesse a bőrt, aztán a langyos viasszal addig kell masszírozni a másik testét, amíg meg nem unjuk. Az illata erős, de nem bántja az orrunkat, és nagy előnye, hogy nem lesz tiszta zsír utána minden.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink

L’Oréal Youth Code

A francia márka ránctalanítócsaládjára egyetlen szavunk sem lehet: még nem volt olyan krémjük, amely kudarcot vallott volna sokat próbált tesztelőinknél. A legújabb krém a sötét karikákat és a szem körüli ráncokat támadja, nagy sikerrel. Felkenés után a bőr nem marad zsíros, így akár smink alá is tökéletes, az állaga ugyan kicsit sűrűbb a megszokottnál, de ez nem zavaró. A kis kiszerelésnek köszönhetően pedig könnyen cipelhetjük magunkkal, még a legkisebb táskában is.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink

Juvena Instant Optimal Look maszk

A luxusmárka az állandóan rohanásban lévő nőkre gondolt ezzel a maszkkal. A felkenés után ugyan várni kell 20 percet, de cserébe kihagyhatjuk vagy ritkíthatjuk a kozmetikus által felkent feszesítőpakolások számát. Használat után a bőr színe egyenletesebb, és nekünk olyan érzésünk támadt, mintha aludtunk volna legalább 8 órát. Ráncfeltöltő hatást és csodát azonban az első alkalom után senki ne várjon.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink


Astor Mattitude alapozó

Elsősorban azok fognak örülni az Astor új alapozójának, akik ódzkodnak a maszkhatású sminkektől, de cserébe egyenletes és hibátlan arcbőrre vágynak. A nagyobb bőrhibák eltüntetésére ugyan nem a legalkalmasabb, de aki csak a téli sápadtságot szeretné palástolni, annak tökéletes megoldás. A bőr nem zsírosodik alatta, és mi úgy nyomtunk benne végig egy teljes munkanapot, hogy a végén nem fénylett a homlokunk.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink


Pureceutical arclemosó

A svájci márka kétfázisú arclemosóját kimondottan tág pórusú nőknek találták ki, este a napi smink eltávolítása után érdemes átmosni vele az arcot. A lemosó hatására összehúzódó pórusokba pedig kevesebb szennyeződés és faggyú kerül, ami egyenletesebb arcbőrt eredményez.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink

Nivea SOS Body regeneráló testápoló

Az ígéret szerint az extra száraz bőrnek jelent elsősegélyt a NIVEA SOS Body regeneráló testápoló. Ezzel vitatkozni mi sem nagyon tudtunk, telt, mégis könnyen felszívódó krém. A vízhiányos bőrt a dexpanthenol- és Hydra IQ-tartalmának köszönhetően segít megújítani. Egyenletesebb, sima és puha bőrfelszínt kapunk, esetünkben napi kétszeri használat mellett a kiszáradás újabb tünetei nem jelentkeztek.

Forró faggyú és köröm olaj - októberi kedvenceink

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top