Szépüljünk

Nem kell többé félni a fogfúrástól?

Az esztétikai fogászat már azoknak is kínál megoldást, akiknek nem tökéletesek ugyan a fogaik, ám a komolyabb fogászati beavatkozásokkal járó fájdalmaktól is tartanak.

A „Snap-On Smile” egy makulátlan, szabályos fogsor, melyet a vámpírfogakhoz hasonlóan az eredeti fogakra lehet felhelyezni. A Snap-On fogsort egyénileg, a fogorvos által vett minta alapján készítik el a megrendelő számára, méghozzá közel 300 000 forintnak megfelelő összegért. Anyaga egy titkos formula, mely kész állapotában leginkább úgy néz ki, mint a közönséges műanyag. Természetesnek egyáltalán nem tűnik, de még egy igényes koronával vagy protézissel sem téveszthető igazából össze.

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk

„Tökéletes megoldás azok számára, akik félnek a fogfúrástól, illetve nem akarnak időt és pénzt áldozni egy porcelánhéj elkészíttetésére sem, viszont szeretnének javítani a fogaik megjelenésén, például egy esküvőre” – magyarázta dr. Jag Basrai fogorvos a Daily Mail magazinban. A gyártó szerint egyébként a fogsor kényelmes, egész nap viselhető, akár evés közben is. A különféle, interneten olvasható beszámolók alapján azonban a Snap-On viselése meglehetősen furcsa érzés, némileg megnehezíti a beszédet, és bizony rágni sem a legkellemesebb vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top