Szépüljünk

150 ezer forintért bors és ibolyalevél az üvegcsében

Reed Krakoff amerikai divattervező limitált szériás parfümöt dobott piacra. Igaz, várhatóan nem is mutatkozik majd tömegigény a termékre...

A parfüm ugyanis 695 dollárba, azaz közel 150 000 forintnak megfelelő összegbe kerül. Ezért a pénzért a vásárló kap egy kézi készítésű, muranói üvegcsét üresen, egy tölcsért, valamint az üveg kétszeri utántöltésére elegendő mennyiségű parfümöt. Az illat összetevői: fekete bors, narancsolaj, jácint, pünkösdi rózsa, ibolyalevél, vetiver és nőszirom.

Forrás: reedkrakoff.com
Forrás: reedkrakoff.com

Krakoff a WWD magazinnak úgy nyilatkozott, célja egy szép, minőségi kézművestermék létrehozása volt. „Amit a legtöbb nő akar, olyasmi, amit nem engedhet meg magának bárki” – jelölte meg ugyanitt a különlegesen magas árfekvés okát. Az üvegek négyféle színben készülnek, mindegyikből száz darab, tehát összesen négyszázat terveznek értékesíteni. Hogy eddig hány darabra érkezett megrendelés, azt nem hozták nyilvánosságra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top