Szépüljünk

Kiderült, hány évesen érdemes plasztikáztatni

Minden harmadik, 40 év feletti nő annyira elégedetlen a megjelenésével, hogy azt fontolgatja, plasztikáztatni fog.

Kiderült, hány évesen érdemes plasztikáztatni Ha a pénz nem lenne akadály, minden ötödik 40 és 60 év közötti nő szívesen csináltatna ráncfelvarrást – írja a Daily Mail egy friss tanulmányra hivatkozva. A brit Superdrug által végzett kutatásból kiderült továbbá, hogy a nők 29 százaléka szívesebben látszana 20 évvel fiatalabbnak, mint hogy milliárdos legyen. A 3000 érintett bevonásával végzett kutatás során kiszámolták azt is, hogy az átlagnő számára egészen pontosan 52 év, 41 hét és 4 nap az ideális életkor arra, hogy szépészeti beavatkozást végeztessen.

Azoknál a válaszadóknál, akik azt mondták, hajlandóak volnának kés alá feküdni, a szemhéjplasztika a leginkább vágyott beavatkozás, a lista második helyén pedig a hasplasztika áll. Akik műtétet ugyan nem vállalnának be, azok közel harmada is szeretne botoxoltatni annak érdekében, hogy megszabaduljon a ráncaitól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top