Szépüljünk

Furcsa kinövések Lady Gaga arcán

Azt már rég megszokhattuk Lady Gagától, hogy extrémebbnél extrémebb öltözékekben jelenik meg a nyilvánosság előtt. Most azonban elsősorban nem a ruhájával sokkolt.

Furcsa kinövések Lady Gaga arcán

Furcsa kinövések Lady Gaga arcán
Rihanna bugyi nélkül, Lady Gaga tojásban

Az amerikai popsztár a hétvégi Grammy-díjátadóra egy hatalmas tojásban érkezett, mikor pedig a színpadon végre előbújt belőle, láthatóvá vált, hogy – táncosaival egyetemben – az arcán és a vállain furcsa „kinövéseket”, azaz leginkább szubdermális implantátumoknak látszó díszeket visel.  Az énekesnő hétfőn aztán a Jay Leno-show-ba volt hivatalos, ahol szintén ugyanezekkel a  kiegészítőkkel jelent meg. Áttetsző, boszorkányjelmezre hajazó ruhájában egészen úgy festett, mint egy életre kelt rajzfilmfigura.

A szubdermális implantátum, azaz a bőr alatti beültetés a testmódosítás egyik legdivatosabb – és legrizikósabb – formája. Valószínűleg azonban az énekesnő és tánckara nem ilyen beavatkozáson esett át, csupán kívülről helyeztek a bőrükre valami olyan alkalmatosságot, mely meggyőzően imitálja a testmódosítást.

A talkshow-ban Lady Gaga elárulta, hogy kreatív csapatával eredetileg másfajta dizájnnal készültek a díjátadóra, ám két nappal az esemény előtt rájött, hogy az nem tetszik neki, ezért újraalkották az egészet. A végeredmény ismeretes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top