Szépüljünk

Tél végi sminkújdonságok

Ránctalanító, szupernősmink és fényvédő a tél végi újdonságok között. Te mit választanál?

Nivea Invisible Dezodor

Aki lelkes híve volt a Nivea Pure dezodornak, az az elmúlt hetekben szomorúan tapasztalhatta, hogy kedvenc izzadásgátlójának hűlt helye a polcokon. A cég azonban igyekszik pótolni az űrt, és piacra dobta legújabb termékét, amely nem hagy fehér vagy sárga foltot a ruhán, és 48 órán keresztül véd az izzadás ellen. Kipróbáltuk és elégedettek voltunk, bár a 48 órás hatásról nem voltunk meggyőzve.

Tél végi sminkújdonságok

Maybelline The Colossal Volume Express szempillaspirál

A Maybelline legújabb spirálja macskatekintetet ígér – mi ugyan nem vettük észre, hogy párducos lenne szemünk a spirálozás után, de legalább bizton állíthatjuk, hogy könnyű vele dolgozni, hamar szárad és tartós. Ráadásul ár/érték arányban is igazán jól szerepelt. Nekünk inkább dúsított, mint hosszabbított, ezért leginkább olyanoknak ajánljuk, akiknek kevés, de hosszú pillájuk van. Könnyen le tudtuk mosni, és szerencsére az alsó pillákon is szépen megmaradt a festék.

Tél végi sminkújdonságok

Avon hidratáló rúzs

A legtöbb rúzzsal az a bajunk, hogy felkenés után elkezdik szárítani a szánkat, néhány óra és az élénk szín mögött kicserepesedett ajkakat találunk. Persze trükközhetünk azzal, hogy ajakírt kenünk a rúzs alá, de akkor az eredmény korántsem lesz annyira tartós. Az Avon új „találmánya” megoldást jelent életünk problémájára, ugyanis felkenés után sem szárítja a szánkat, a szín ugyan nem csókálló, de maszatolás nélkül, könnyen újrakenhető. Szerettük.

Tél végi sminkújdonságok

La Roche-Posay Anthelios XL fényvédő

Még javában tart a síszezon, ráadásul ilyenkor már a nap is élesebben süt, ezért nem árt gondolni a fényvédelemre. A La Roche-Posay 50 faktoros fényvédője az érzékenyebb bőrfelületeknek is tökéletes védettséget nyújt. Jó hír, hogy sok más fényvédővel ellentétben nem hagyott fehér réteget a bőrön, és a stiftes megoldásnak köszönhetően úgy tudtuk bekenni a szánkat és az arcunkat, hogy nem kellett levenni a kesztyűt. Valószínűleg nyáron is jól fog jönni, bringázás vagy egyéb sport közben.

Tél végi sminkújdonságok

Miss Sporty So Clear alapozó

Problémás bőrre nehéz alapozót találni, ugyanis ha olyat keresünk, ami jól fed, az legtöbbször elég sűrű, ami eltömítheti a pórusokat, amitől újabb és újabb pattanások telepszenek az arcbőrünkre. Ez az alapozó azonban jól fed, nem zsírosítja a bőrt és nem lesz maszkhatása sminkünknek. Az egyetlen probléma vele, hogy nem igazán tartós, ezért nem árt a táskában tartanunk.

Tél végi sminkújdonságok

M.A.C Wonder Woman kollekció

A M.A.C minden szezonban piacra dob jó néhány limitált szériás, időszakosan kapható kollekciót. Idén tavaszra szuperhősnőkkel díszített dobozokból kenhetjük magunkra az élénk és olykor meglepő színeket. A felhozatalból mi legjobban a selyemport (pigment) szerettük a legjobban, megfelelő alapozással hosszan fent maradt a szemhéjon, bár az élénk színhez nem árt egy adag bátorság. Feketével vagy szürkével próbáltuk, de aki igazán bevállalós, az önmagában is használhatja.

Tél végi sminkújdonságok


L’Oréal Fiatalság Kód Arckrém

A hónap meglepetése számunkra a L’Oréal új ránctalanítócsaládja volt, mi a szérumot és a képen látható arckrémet is próbáltuk, ráadásul nehezített pályán, buli után használtuk a kencéket. Minden elismerésünk a krémé, 6 órás alvás után mintha kivasalták volna az arcunkat, két hét használat után pedig a szarkalábaink szépen lassan halványodtak.

Tél végi sminkújdonságok

La Roche-Posay Lipikar Xerand kézkrém

Szkeptikusak vagyunk a legtöbb kézkrémmel szemben, ugyanis az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb az ígérettel ellentétben nem igazán használ, ráadásul lassan szívódik fel, és az illata sokszor kimondottan émelyítő. A La Roche-Posay krémje azonban jól szuperált. BKV-n teszteltük, és két megálló között tökéletesen beszívódott és az illata se volt zavaró; azt nem állítjuk, hogy egész napra puhává varázsolta a kezünket, de napi 2-3 kenésnél nem volt szükség többre.

Tél végi sminkújdonságok

Dove Intense Repair sampon és balzsam

A Dove új samponcsaládját sérült vagy igénybe vett haj ápolására fejlesztették ki. Mind a sampont, mind pedig a balzsamot szőkített, lelapuló hajon használtuk, ráadásul két héten keresztül minden egyes nap. A haj puha volt és könnyen kezelhető, és a balzsam nem nehezítette el a frizurát, azt viszont fontos megjegyezni, hogy ettől függetlenül nem árt hetente egyszer pakolást tenni a hajra.

Tél végi sminkújdonságok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top