Szépüljünk

Az arctetkó a legújabb trend?

A közelmúltban több celeb is apró, figurális műtetoválással az arcán jelent meg a nyilvánosság előtt. Lehet, hogy új divatőrület van kibontakozóban, és a fekete könnycsepp már nemcsak a bűnözők arcát díszítheti...
forrás: shine.yahoo.com
Forrás: shine.yahoo.com

Leona Lewis brit énekesnő egy partin viselt a jobb szeme alatt egy kicsi, fekete csillagot, míg  Shenae Grimes kanadai színésznő – aki leginkább a 90210 című tévésorozatból lehet ismerős – a hétvégén, a College Television díjátadóján jelent meg orcáján egy apró, fekete szívecskével.

Könnyen elképzelhető, hogy a trend hamarosan szélesebb körben is elterjed, nem csupán a celebvilágban, hanem a tizenévesek között is, hiszen rendkívül könnyű utánozni: matricás műtetoválással, vagy akár egy egyszerű szemhéjtus vagy szemceruza segítségével. Senki ne lepődjön meg tehát, ha tinédzserkorú gyermeke arcán festett csillagocskát vagy szívecskét fedez fel. Meg persze azon se, ha az aprólékosan kidolgozott arcdísz a nyári hőségben elegánsan leolvad az arcról.


A divathetek legextrémebb sminkjei
Az arctetkó a legújabb trend?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top