Szépüljünk

Kate Middletonnak az illata sem puccos

A ruháját és a sminkjét talán már meg is untuk az esküvő óta... Mostanra viszont kiderült az is, hogy milyen parfümöt viselt a Kate Middletonból Catherine hercegnővé avanzsált ara az esküvőn.

Kate Middletonnak az illata sem puccos

Kate Middletonnak az illata sem puccos
Kate Middleton legnagyobb szépséghibája

A brit sajtóban megjelent információk szerint a hercegnő nem valamelyik luxusmárka kínálatából választott illatot a nagy napra, hanem egy kevéssé ismert brit kozmetikai cég, az Illuminum gardéniaparfümjét fújta magára.

„Akár egy csokor hófehér virág, melyet az ablak előtt egy vázában megrezegtet egy fuvallat” – áll a White Gardenia Petals ismertetőjében. A parfümből egy üveg 70 fontba, azaz alig valamivel több, mint 20 000 forintba kerül.

Az Illuminum céget 2007-ben a korábban fodrászként dolgozó Michael Boadi alapította. A márka parfümjeit állítólag előszeretettel használja Michelle Obama is.

„Annyira büszkék vagyunk!” – kommentálta tömören a friss fejleményeket egy szaklapnak nyilatkozva Michael Donovan, az Illuminum szóvivője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top