Szépüljünk

Újra hódít a tupír, minél nagyobb, annál jobb

Sarah Jessica Parker kozott már néhány meglepetést az aktuális kinézetével, de azt sosem gondoltuk volna, hogy egyszer úgy fog kinézni, mint Tina Turner egy kócosabb napján. Vajon követendő példa lesz belőle?

Néhány évvel ezelőtt rituálé keretében semmisítettük meg a lakásban fellelhető összes tupírfésűt, a betontartást biztosító hajlakokkal együtt, azonban nagyon úgy áll a dolog, hogy a hatalmasra tupírozott frizuráknak ismét lesz létjogosultságuk. Az elmúlt hetek celebfrizurái legalábbis ezt bizonyítják. Ha te is szeretnéd kipróbálni, akkor szükséged lesz egy sűrű fogazatú tupírfésűre, amellyel a hajtőnél legalább a triplájára kell tupírozni a hajat, valamint egy lakkra, amivel rögzíted a push-up hatást. Az viszont fontos, hogy hosszú haj esetében mindig csak a tövet tupírozd, a többi részt fésüld simára vagy göndörítsd, ahogy neked tetszik, de kócos semmiképpen ne legyen. 

A(z) “Szerinted kinek áll legjobban a hatalmas sörény?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Cheryl Cole

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top