Szépüljünk

Tervezz saját bőrápolót!

Egy francia kozmetikai cég lehetővé teszi bárki számára, hogy saját, személyre szabott bőrápoló készítményeket tervezzen magának. Még akkor is, ha nem volt jó kémiából...
Tervezz saját bőrápolót!
Kattints a további trendhírekért!

A Codage honlapján elérhető program segítségével kiválaszthatjuk, hogy az arcunkra vagy a szemkörnyékre szánjuk a bőrápolót és az milyen állagú legyen. Ezt követően válogathatunk a különféle – 100 százalékban természetes – összetevők közül, és meghatározhatjuk azt is, hogy azok milyen koncentrációban kerüljenek a készítménybe.

Mindehhez persze nem kell vegyésznek lenni, hiszen a program javaslatokat tesz a célnak legmegfelelőbb összetevőkre, melyekről bővebb ismertetők is rendelkezésre állnak az oldalon.

A személyre szabott terméket aztán a cég párizsi gyárában elkészítik és postázzák a megrendelőnek. A készítmények ára az összetételtől függ: egy 30 ml-es szérum általában 90–160 euróba kerül.

Tervezz saját bőrápolót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top