Szépüljünk

A rúzsod formája elárulja, milyen vagy

Vedd elő a leggyakrabban használt rúzsodat, nyisd ki és nézd meg, milyen a formája! A kopás árulkodik a személyiségedről.

A rúzsod formája elárulja milyen vagyEgyenletesen domború

Lágyan és óvatosan rúzsozol, nem nyomod rá túlzottan. Finom lelkű és kedves vagy, kerülöd a szélsőségeket. Csak éppenséggel olykor-olykor elfelejtesz élni.

A rúzsod formája elárulja milyen vagyHomorú

Mintha csak leharaptad volna a tetejét. Ha így kopik a rúzsod, akkor már-már könyörtelenül kened fel, viszont rendszerint csak az alsó ajkadra. A felső ajkad festegetésével nem bíbelődsz, beéred annyival, hogy az alsóhoz dörzsölöd. Határozott vagy, de nem figyelsz eléggé az apró részletekre.

A rúzsod formája elárulja milyen vagyFerde

Akár az új. Ritkán rúzsozol, akkor is ott koptatod, ahol eleve „adja magát”. Szereted a bejáratott dolgokat, kiváló alkalmazkodóképességgel rendelkezel, a járt utat a járatlanért nem hagyod el. Mindez az ambícióid rovására mehet, de még ezt sem feltétlenül bánod.

A rúzsod formája elárulja milyen vagyHegyes

Ez a karakteres forma erős és a végletekig maximalista személyiségről árulkodik. Nem éred be akárkivel vagy akármivel. Az életed minden területén egyforma intenzitással igyekszel jelen lenni és teljesíteni. Talán túl szigorú is vagy magaddal.

A rúzsod formája elárulja milyen vagyHajlott

Zárt szájjal rúzsozol, mintha még a festék ellen is védekezni akarnál. Aggódó, zárkózott típus vagy, aki bizony gyakran határozatlan, döntésképtelen. Nehezen engeded be, de még nehezebben engeded el a dolgokat.

Érdekelnek a divatvilág legfrissebb hírei? Kattints!
A rúzsod formája elárulja milyen vagy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top