Szépüljünk

Világsztárok, akik olcsó kozmetikumokat használnak

Sok celeb egyáltalán nem titkolja, hogy odavan az olyan sminkcuccokért és kencékért, amelyeket egyébiránt a bérből és fizetésből élő földi halandók is megengedhetnek maguknak.
Világsztárok, akik olcsó kozmetikumokat használnak
Olvasnál még? Kattints a további trendhírekért!

A kozmetikai termékekre fokozottan igaz, hogy nem feltétlenül az árfekvés határozza meg a minőséget és a használhatóságot. Eláruljuk, hogy a női hírességek mely középkategóriás termékeket favorizálják.

Kate Beckinsale kedvence
Kate Beckinsale kedvence

Kate Beckinsale, a énekesnő-modell Ciara és az Ugly Betty című sorozat címszerepét alakító America Ferrera egyaránt a Maybelline szempillaspiráljaira esküsznek. Míg Kate és Ciara a Great Lash Mascara, addig America a Volume’Express spirál elkötelezett híve. Az egykori Destiny’s Child tagja, Kelly Rowland amerikai R&B énekesnőnek viszont a L’Oréal Voluminous szempillaspirálja vált be leginkább.

Diane Kruger német színésznő és modell egy interjújában elárulta, hogy rendszeresen használja a L’Oréal Triple Active nappali krémjét és a – hazánkban egyelőre nem kapható – CoverGirl stiftes korrektorát is. Rihanna szintén odavan a CoverGirl termékeiért, különösképp a görögdinnye-ízesítésű, nedves hatású szájfényért.

Katy Perry  középiskolás kora óta a Palmer’s kakaóvajas testápolóját használja, és ezen szokásán az a tény sem változtatott, hogy időközben világsztár lett és nagyságrendekkel drágább termékeket is bármikor megengedhet magának.

Lady Gaga szintén még gimnáziumi éveiben kapott rá az Eucerin arckrémekre, melyek saját bevallása szerint elviselhetőbbé tették számára a külsejével kapcsolatos tinédzserkori bizonytalanságait. Bár manapság már nem ez az első számú kedvenc márkája, de azért mindig tart otthon néhány tégellyel a klasszikus arckrémekből.

Neked mi a kedvenc kozmetikumod?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top