Szépüljünk

Muszáj tévében közvetíteni a mellműtétet?

Mostanában csak az számít celebnek, aki valamilyen testrészét főműsoridőben plasztikáztatja? Lehet, hogy ez a trend, és ezentúl nekünk is fotóst kell hívni a foghúzásunkhoz? Daniella kiakad.
Daniella összes kiakadása!

Sokáig gondolkodtam azon, hogy vajon elrontottam-e, hogy nem hívtam tévéstábot a mandulaműtétemre? Hiszen a celebek szerint az a trendi. Ott vigyorogni a műtőasztalon sapkával a fejükön és még egy utolsó integetés erejéig összeszedni minden erejüket. Kész is a címlapfotó. Szép munka volt. Azt persze még kikiabálják az altatógáz beszippantása előtt, hogy „aztán retusáljátok ki rendesen a ráncokat”! Mert persze az fontos, hogy a ráncok meg a szeplők ne látszódjanak, de az már nem lényeges, hogy a műtétet egy egész ország nézi végig.

Daniella kiakad a plasztikámHogy működhet ez? Az adott celeb kiválaszt egy plasztikai sebészt, majd médiahírverésért cserébe új mellet vagy orrot csináltat magának? Rosszabb esetben pedig a világraszóló zsírleszívását kell végignézni. Persze szigorúan vacsoraidőben. A gyártók ugyanis kínosan ügyelnek arra, hogy főműsoridőben menjen le az anyag, különben a kutyát sem érdekli. Vajon ennyire csórók a celebjeink, vagy ennyire mindegy nekik minden?

El sem tudom képzelni, hogy hagynám, hogy egy műtőasztalon fekve felvegyenek videóra, aztán pedig leadják a kész anyagot, amiben persze bájosan mesélek arról, hogy igen, megnagyobbíttattam a melleimet és most már sokkal boldogabb az életem, hosszabb a hajam és valójában a villanyszámlám is alacsonyabb lett. Hol a határ közvetlenség és közönségesség között? Vagy az a lesz trend mostantól, hogy a gázártámogatásról szóló hírek után rögtön az arcunkba tolják Csifó Dorina mellműtétjét és VV Szandika orrplasztikáját? Aztán később persze mindenki csak annyira fog emlékezni, hogy a lány, akinek a vacsi alatt kalapáccsal szabták át az orrát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top