Szépüljünk

Mutasd a körömlakkod, megmondom ki vagy!

Megfigyelted már, hogy akárhány különféle színű körömlakkot vásárolsz is össze, végül mégis csak egy olyan van, amit aztán igazán szívesen és gyakran használsz? Nem véletlenül. A kedvenc lakkszíned árulkodik a személyiségedről.
Olvasnál még? Kattints a rovat legfrissebb híreiért!

Pink

Ha ezt a vibrálóan karakteres színt viseled legszívesebben a körmeiden, valószínűleg szereted, ha figyelnek rád, ha sziporkázhatsz és gyönyörködtetheted az embereket. Hajlamos vagy a végletességre.

Citromsárga

A trendkövető csajok idei kedvence a citrom-, kanári- vagy napsárga körömlakk. Ha te is bevállalod ezt a színt, azt jelenti, hogy nyitott vagy az újdonságokra és a bohémság sem hiányzik belőled.

Korall

Ez a meleg, nyárias árnyalat azt fejezi ki, hogy nagyon szeretsz élni, boldog és optimista vagy, vagy legalábbis törekszel arra, hogy az légy.

Neonzöld

Hogyha szoktál neonzöld lakkot viselni, akkor minden bizonnyal merész és kreatív vagy. Szeretsz kitűnni a tömegből, és ez a szándékod rendszerint meg is valósul, méghozzá nem csupán a körömlakkod színének köszönhetően.

Törtfehér

Ha a törtfehér körömlakkot favorizálod, határozott és magabiztos személyiség vagy, aki tudja, mit akar, és nem könnyű befolyásolni.

Halvány rózsaszín

Finom, visszafogott és talán kissé konzervatív vagy. Kifejezetten kerülöd a feltűnést, nem akarsz mindenáron megfelelni az aktuális trendeknek, inkább az időtlen eleganciát részesíted előnyben.

Vörös

Abban az esetben, ha a körmeidet leggyakrabban vörösre lakkozod, klasszikusan nőies nő vagy, aki élvezettel éli meg a nőiességét, az esetleges bizonytalanságait pedig meggyőzően leplezi.

Kék

Ha szívesen lakkozod kékre a körmeidet, arról árulkodik, hogy örökifjú vagy, és ebből bizony nem engedsz. Nem is kell, neked ugyanis ez jól áll. Akinek pedig nem tetszik, egész  nyugodtan forduljon el!

Arany metál

Akár a külsődről, akár a belsődről van szó, nagyon tudatos vagy. Tisztában vagy azzal, mi a legelőnyösebb számodra és hogyan használd mindazt, ami adatott neked. Sokan  megközelíthetetlennek tartanak.

Lila
 
Ha a lila körömlakk a kedvenced, egyszerre vagy elegáns és bohém. Szereted megadni a módját mindennek, amit csak csinálsz. Az unalmat pedig egyszerűen képtelen vagy elviselni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top