Szépüljünk

Pippa Middleton fenekét másolják a plasztikai sebészek

Leggyakrabban Pippa Middleton híres fenekéhez hasonló hátsót rendelnek a nők az amerikai plasztikai klinikákon.

Pippa Middletonná operáltatják magukat a nők„Eddig a mellnagyobbítás volt divatban, újabban azonban egyre nagyobb a kereslet a fenékimplantátumokra. Pippa Middleton pedig a fenekek új királynője” – fogalmazott dr. Constantion Mendieta plasztikai sebész egy sajtónyilatkozatában.

A fiatalabbik Middleton lányt két kifejezetten nőies idomokkal rendelkező híresség, Jennifer Lopez és Kim Kardashian követi népszerűségben a tengerentúli plasztikai klinikákon. „A páciensek mostanában arányosan formás alkatra és természetesebb, szexisebb popsira vágynak” – mondta a doktor. 

Egy másik amerikai szakember, dr. Richard W. Fleming hozzátette, hogy a Middleton lányok egyéb testrészei is igen felkapottak manapság azon nők körében, akik úgy döntenek, hogy kés alá fekszenek. „A lányok lekeresettebb testrészei a szemük és az orruk. Mindkettejüknek szép, mosolygós szeme van és természetes, tökéletesen arányos orra.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top