Szépüljünk

A rózsaszín az új szőke?

Az elmúlt hetekben több nemzetközi híresség is rózsaszínre festette a haját. Kibontakozóban a legújabb hajtrend?

A sokáig fekete hajú Katy Perry nemrégiben vörösre, majd szőkére váltott, néhány napja azonban már rózsaszín hajkoronával kapták lencsevégre a lesifotósok. Hasonló hajszínt hord újabban a Glee című sorozat sztárja, Dianna Agron, de Sienna Miller is rózsaszín hajjal mutatkozott nemrég, igaz, ő a képek tanúsága szerint valamivel szolidabb árnyalatot visel. A friss trendre reagálva a brit Topmodell leszek most futó szériájában a stylistok rózsaszínre festették az egyik versenyző haját.

 

Kty Perry, Sienna Miller és Dianna Agron Forrás: dailymail.co.uk

Forrás: dailymail.co.uk 

 

„A rózsaszín haj már önmagában véve is egyfajta kinyilatkoztatás. Egy ennyire természetellenes árnyalat lehetőséget ad arra, hogy teljesen átalakítsuk külsőnket és játékos vidámságot csempésszünk a stílusunkba” – magyarázta Francesco Fontana mesterfodrász a Daily Mailben. A szakember elmondta, hogy a rózsaszín hajszín elméletileg bárkinek jól áll, a bőrszínhez viszonyítva kell kiválasztani a megfelelő árnyalatot a melegebb vörösestől a narancssárgás pinkig terjedő skálán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top