Szépüljünk

Bozontos szemöldököt növeszt az új “csodaszérum”

Szemceruzával körberajzolt poháralátétek és kínosan csodálkozó csíktetoválások helyett már a saját, természetes szemöldökünket is visszakaphatjuk.

Bozontos szemöldököt növeszt az új “csodaszérum”Azok, akik eleve gyér szemöldököt nyertek a genetikai lottón, vagy meggondolatlan tépkedéssel tették tönkre arcberendezésünknek ezen – egyébként igencsak meghatározó – elemét, majd hiába várták, hogy visszanőjön, megoldás gyanánt eddig leginkább a festés, a tetoválás, esetleg a beültetés közül válogathattak. Egy amerikai cég azonban előrukkolt egy újfajta szérummal, melynek segítségével természetes, dús szemöldököt növeszthetünk.

A RapidBrow gyümölcskivonatokat, fehérjéket, vitaminokat és aminosavakat tartalmaz. Naponta kétszer kell felkenni és nagyjából 2 hónap használat után fejti ki hatását. A terméket tavaly 40–60 év közötti nők tesztelték 5 hónapon át. 73 százalékuk arról számolt be, hogy a szemöldöke látványosan dúsabb lett.

A terméket kontinensünkön elsőként jövő hónapban, Nagy-Britanniában dobják piacra. Nem véletlenül, hiszen a szigetország stílusikonja, Kate Middleton is dús, karakteres szemöldököt hord, az őt utánzó nők hadának pedig kiválóan el lehet majd adni a szemöldöknövesztőt is. A készítmény üvegenként 37 fontba, azaz nagyjából 13 000 forintba fog kerülni. Az esetleges hazai forgalmazásról egyelőre nincs hír. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top