Szépüljünk

Kancsal címlaplány a Vogue-ban

Új szelek járnak a Vogue-nál? Befellegezett a tökéletes címlaplányoknak? Szép lenne, de valószínűleg ettől az egy címlaptól még nem változik meg a világ. Az áprilisi lapszám elején valószínűleg ismét egy 20 kilós, beesett arcú lány fog feszíteni.

Addig viszont örömmel tudatjuk, hogy a brit Vogue márciusi címlaplánya Lana Del Rey énekesnő, akinek pont az apró szépséghibájában van a bája. Csakúgy, mint Lucy Liunak vagy éppen Oroszlán Szonjának, akik szintén a kancsal szexbombák táborát erősítik.

Nézd meg a többi kancsal szépséget!
Nézd meg a többi kancsal szépséget!

A Vouge egyébként, legnagyobb örömünkre egyre gyakrabban próbálkozik formabontó címlapokkal, nemrégiben a duci szépség, Adele nézett vissza ránk. Sőt az olasz kiadásban már teljes alakos úgynevezett „plus size” modelleket is láthattunk, ami azért is szép eredmény, mert az olaszok eddig görcsösen ragaszkodtak a kifutókon a 34-es méretű modellekhez. Az igazi áttörést persze az jelentené, ha a divat nagyasszonya, az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour is bevállalna egy merészebb címlapot, akinek az eddigi talán legnagyobb húzása az volt, hogy címlapra rakatta Karl Lagerfeldet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top