Szépüljünk

Méreggel kezelték Kate Middleton arcát

Egy év elteltével kiderült, mitől volt gyanúsan tökéletes Katalin arcbőre az esküvőn.

Méreggel kezelték Kate Middleton arcátKate Middletont egyebek mellett azzal is vádolták, hogy botoxoltatott annak érdekében, hogy az esküvőjén hibátlan legyen az arca. Kozmetikusa egy év hallgatás után felfedte a titkot: az ara valóban átesett egy trendi szépészeti eljáráson néhány nappal az esemény előtt, ez azonban nem botox volt, hanem méhméreg-kezelés – írja a Daily Mail.

A módszert Deborah Mitchell brit kozmetikus fejlesztette ki és lényegében a botox egyik természetes alternatívájáról van szó. A kezelés során az arcra egy méhmérget is tartalmazó arcmaszk kerül, mely a botoxhoz hasonlóan simává teszi a bőrt, egyetlen tűszúrás nélkül. 

Az eljárást Károly herceg felesége, Camilla ajánlotta Kate-nek, aki először az eljegyzése után próbálta ki és nagyon elégedett volt az eredménnyel. Rajtuk kívül még számos híresség, így többek között Victoria Beckham, Kylie és Danii Minogue valamint Gwyneth Paltrow is rendszeresen használja.

A kezelés ára 165 font, azaz átszámítva nagyjából 60 000 forint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top