Szépüljünk

Mit árul el rólad a kedvenc rúzsszíned?

Amit a szádra kensz, a személyiségedről is árulkodik. De vajon mit mond?

Mit árul el rólad a kedvenc rúzsszíned?Narancs

 

A narancsos árnyalatok szupermenők idén, de ha te már akkor is ezzel a színnel rúzsoztál legszívesebben, amikor még nem volt trendi, és vélhetőleg akkor sem teszed majd félre, ha kimegy a divatból, akkor minden bizonnyal élénk, bohókás személyiség vagy. Imádsz szórakozni és a hétköznapokban sem veszed túlságosan komolyan magad.

Vörös

Ha a klasszikus vörös árnyalatot favorizálod, tudatában vagy a nőiességednek és használod is azt. De az is lehet, hogy a sebezhetőségedet próbálod leplezni a karakteres árnyalattal.

Rózsaszín

Legbelül még nem nőttél fel teljesen, talán soha nem is akarsz. Kissé szentimentális vagy, fantáziadús, és lehet, hogy túlérzékeny is. Te vagy az, aki a leghétköznapibb dolgokba is igyekszel bájt csempészni, és nagyon értesz ahhoz, hogyan csalj mosolyt mások arcára.

Lila

 
Szereted az átlagostól eltérő dolgokat. Kívül-belül elegáns vagy, de nem adod ki magad túl könnyen, egyáltalán nem egyszerű megismerni téged, annál könnyebb viszont félreismerni. Ezt azonban egyáltalán nem bánod, mivel úgyis csak azokkal jössz ki igazán, akikkel hasonló hullámhosszon rezegtek.

Natúr

 
Nem nagyon akarsz kitűnni a tömegből, inkább egyfajta praktikus harmóniára, kiegyensúlyozottságra, korrektségre törekszel az életben. Ez azonban a legkevésbé sem baj, sőt: neked van ugyanis a legjobb érzéked ahhoz, hogy rendet és nyugalmat teremts. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top