Szépüljünk

Színváltós körömlakk lesz a jövő nyár trendje

A körömlakkok piacára igencsak ráfér a frissítés, ami nem merül ki csupán a meglévő színskálák bővítésében.

Színváltós körömlakk lesz a jövő nyár trendjeA fogyasztók igenis változatosságra vágynak, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint például hogy – amint azt mi is megírtuk – a márványos felületű körömlakkot nyolcszoros áron is vígan vásárolják…

Egyelőre különlegességnek számít a színváltós körömlakk is, igaz, ez a cucc azért nem egészen újdonság, hiszen a gyártók már évek óta próbálkoznak vele, mégis jelenleg úgy tűnik, hogy a jövő tavaszi–nyári szezonban futhat be igazán a termék, akár hazánkban is.

A színváltós lakk előnye, hogy ugyanolyan egyszerűen használható, mint egy hagyományos körömlakk, mégis többet tud annál, következésképp menőbb is. Márkától függően általában hőre vagy a fényviszonyok változására reagál színváltással, és ugyanazon szín világosabb árnyalatából vált sötétebbe, így a szettünk harmóniáját nem zavarja meg. Az ára szintén márkafüggő, de általában duplája egy szokványos körömlakkénak.

Te hordanál ilyen lakkot?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top