Szépüljünk

Szépítkezz fogkefével!

Mindannyian tudjuk, hogy a fogkefe mire való, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének alternatív használati módjai, például a takarítás mellett a szépségápolásban is.

Szépítkezz fogkefével!1. Ajakradír helyett: Kenjünk be egy fogkefét barna cukorral és olívaolajjal, majd azzal dörzsölgessük a szánkat, míg tökéletes nem lesz.

2. Szabadulj meg az önbarnítótól: Sütőpor, citromlé és víz keverékébe mártogassuk a fogkefét és addig sikáljuk, míg le nem jönnek a sárga csíkok.

3. Hangsúlyozd a szemöldököd: Most divat a vastagabb szemöldök, de persze csak ha szabályosan állnak a szálak. Egy fogkefére tegyünk némi hajzselét és keféljük át vele a szemöldökünket.

4. Művészkedj a körmödön: Ha fogkefével a még meg nem száradt lakkba belenyomsz vagy húzol egy másik színnel, Jackson Pollock-szerű dizájnt is viríthatsz.

5. Tupírozz: Ha fogkefével tupírozod a hajad tövét, durvább hatást érhetsz el a legkisebb fogú fésűnél is.

6. Szedd szét a szempilláid: Ha a spirálozástól csúnyán összeragadtak a pillák, és már hiába húzogatod rajta a kis kefét, a fogkefe még kihúzhat a bajból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top