Szépüljünk

Divat a bársonyköröm

Aki tényleg nagyon trendi akar lenni, és nem ijed meg a gondolattól, hogy a körmének szövettapintása legyen, új manikűrmániához csatlakozhat.

Divat a bársony köröm

Először a Ruffian őszi–téli kollekciójának bemutatóján láthattunk bársonybevonatúnak kinéző körmöket, melyeket a MAC egyik legnagyobb guruja készített a show kedvéért. Azóta eltelt öt hónap, és hol vannak már a lenőtt hatású körmök? Aki igazán trendi akar lenne, az most bársonyt fest a kezére.

A Ciaté bársonylakkjait máris megrendelhetjük az interneten, igaz csak három színben: sötétkékben, lilában és ezüstszürkében. Eközben persze a szépségguruk sem voltak restek, és máris ezer módot találtak ki az otthoni megvalósításra. Ezek közül a legegyszerűbb, ha veszünk egy színtelen körömlakkot, azt felkenjük, majd villámgyorsan teleszórjuk a még nedves körmöket a hobbiboltokban kapható kis bársonyszöszökkel.

Ez persze nem jelenti azt, hogy hegyes műkörmökkel, kacsamanikűrrel vagy egyéb őrültségekkel már nem is próbálkozhatunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top