Szépüljünk

Ezentúl egyenes lesz a szemöldökünk!

Emlékszünk még a kilencvenes évek vékony és ívelt szemöldökeire? Na, ennek a trendnek most már végképp befellegzett.

Ezentúl egyenes lesz a szemöldökünk!

Nem elég, hogy az elmúlt években egyre több már-már brezsnyevi sűrűségű szemöldököt láttunk a kifutókon és a magazinokban, most már az ívet is teljesen eltüntették belőlük. Tehát Brooke Shields szemöldöke jelenleg csak határeset, az igazi szemöldökikon Eva Green lett.

A kilencvenes évek ívelt és szupervékony trendjét a szakemberek szerint részben Pamela Andersonnak köszönhetjük, így ha mi is részt vettünk az őrületben, és alig győzzük utánfesteni azt a pár szálat, ami maradt, nála reklamáljunk.

Ha azonban van szemöldökünk, vagy nem kizárt, hogy visszanőjön, akkor mi is  megpróbálkozhatunk ezzel a némiképp férfias hatású trenddel. Növesszük vissza teljesen az összes szőrszálat, majd fésüljük felfelé és ollóval vágjuk le ott, ahol hosszabb, azaz kilép az egyenes vonalból, illetve a szemöldök felső ívét szedjük egyenesre. Ez furcsa is, fájdalmas is, és az is lehet, hogy tíz év múlva pont olyan ostobának fog tűnni, mint amikor hajszálvékonyra szedtük a szemöldökünket; szóval mindenki saját felelősségére csinálja. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top