Szépüljünk

A gyorsfodrászat után itt a sminkbár

Azoknak a nőknek, akik nem tudnak vagy nem akarnak a sminkjük elkészítésével vesződni...

A gyorsfodrászatok és a körömbárok után voltaképpen teljesen logikus, hogy – egyelőre elsősorban az Egyesült Államokban – elterjedőben vannak az úgynevezett sminkbárok is.

Ezek a szalonok hasonlóan működnek, mint a hajvágást, festést vagy épp manikűrt kínáló üzletek. A vendég bejelentkezés nélkül érkezhet, és a lehető legrövidebb időn belül profi sminket kap.

Készülnek a sminkek
Készülnek a sminkek

 
Egy normál smink ára átlagosan 40 dollár (8800 forint), ami amerikai viszonylatban nem számít magasnak, viszont az olyan kiegészítőkért, mint például a műszempilla, extra díjat számolnak fel. Egyes sminkbárokban pedig már airbrush sminktechnikával dolgoznak.

Egy amerikai magazin beszámolói szerint a legnagyobb forgalmat a Los Angelesben működő sminkbárok bonyolítják, viszont érdekes módon nem elsősorban az alkalmi vagy az annál is bonyolultabb sminkekre van igény, a legtöbben ugyanis natúr sminket rendelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top