Szépüljünk

Cindy Crawford retus nélkül is ránctalan

A szupermodell nem csak a retusált képeken tűnik bő tíz évvel fiatalabbnak a koránál.

Tény, hogy nem ezek a legelőnyösebb fotók, melyek Cindy Crawfordról valaha készültek, az azonban látszik rajtuk, hogy a 46 éves szupermodell arca továbbra sem öregszik.

Crawfordot a hét elején Malibun kapták lencsevégre a lesifotósok, amint vásárolni ment. Az arcán alapozó és talán egy kis pirosító lehetett, de még így így bőven letagadhatott volna legalább tíz évet a valódi korából.

 Cindy Crawford retus nélkül is ránctalan

A szupermodell állítása szerint egyébként nem botoxoltat, kizárólag kollagén- és vitamininjekciókkal tartja fiatalosan az arcát. Az év elején ugyanakkor számos olyan fotó jelent meg róla, melyeken igencsak torznak tűntek a vonásai, vélhetőleg a túlzásba vitt botox miatt. Talán épp ezeket a képeket látva kapott észbe és vett vissza némileg a szépészeti beavatkozásokból. Mindenesetre az biztos, hogy mostanra sikerült eltalálnia a helyes arányt. 


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

 Cindy Crawford retus nélkül is ránctalan

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top