Szépüljünk

Cuki manikűrt villantottak a sztárok

A vörös szőnyegen nem csupán a ruhák, frizurák és sminkek, de a körmök is versengenek.

A SAG, vagyis a színészek szakszervezetének idei díjátadójára készülődve több híresség is a cuki manikűr mellett döntött.

Anne Hathaway pillangói
Anne Hathaway pillangói


Anne Hathaway
, aki a legjobb női mellékszereplőnek járó díjat vehette át a Nyomorultak című filmben nyújtott alakításáért, fehérre lakkozott körmöket viselt, melyek közül hármat kézzel festett, fekete pillangók díszítettek.

Kelly Osbourne szivecskéi
Kelly Osbourne rockos szívecskéi

Kelly Osbourne körmeinek hegyére sötét, fémes csillogású szívecskék kerültek, ami abszolút illett a stílusához és az aktuális öltözékéhez is. Már csak a hajszínével kellene kezdeni valamit…

Kaley Couco korai Valentin-napja
Kaley Couco korai Valentin-napja

A legcsicsásabb manikűrrel a Bűbájos boszorkák és az Agymenők című sorozatból ismert Kaley Couco „büszkélkedhetett”, akinek körmei színben ugyan mentek a ruhájához, a dizájn azonban inkább Valentin-napra való, mintsem egy hollywoodi díjátadó vörös szőnyegére.

Naomi Watts tökéletes manikűrje
Naomi Watts tökéletes manikűrje

Az est körömversenyét ugyanakkor egy egyszínű manikűr nyerte, mégpedig Naomi Watts sötét, fémes szürkészöldre festett körmei, melyek tökéletesen passzoltak a ruhájához és a gyűrűjéhez is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top