Szépüljünk

Új trend: mélyfagyasztás ráncok ellen

Folyékony nitrogénnel fagyasztatják az arcukat botox helyett a brit nők. Elég meredek!

A botox lassan már ósdi eljárás lesz, ha szépülni akarunk. Japánban például fűrészporban fürdenek a nők, San Franciscóban pedig szétpofoztatják magukat, hogy ne legyenek ráncosak.

Mindig van legújabb őrület: most a Frotox, vagyis a mélyfagyasztás a menő. Valahogy úgy néz ki, hogy egy folyékony nitrogénnel töltött eszközt tolnak az arcizmaid közelébe, és ahogy a botox, megbénítja azokat. Így eltűnnek a ráncok 20 perc alatt, átszámítva nagyjából 150 ezer forintért.

Új trend: mélyfagyasztás ráncok ellen

 

„Valójában ideiglenesen hibernálja a megfelelő arcizmokat, ellazítja azokat, így megszűnnek a ráncok” – magyarázza egy kaliforniai laboratórium vezetője, Yannis Alexandrides. Nekünk ez a hibernálás azért meredeken hangzik, még akkor is, ha a szakértők azzal érvelnek a Frotox mellett, hogy egy ilyen kezelés során valójában nem kerül idegen anyag a testedbe, mint a botoxnál.

Az nem derült ki, hogy milyen érzés is az, amikor brutálisan lefagyasztják az arcod. Valahogy úgy képzeljük, hogy olyan lehet, mint Szibériában biciklizni álarc nélkül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top