Szépüljünk

Csak 5 perc: expressz frizurák

Ha reggel csak néhány percünk van rendbe hozni magunkat, vagy az esti jelenés előtt vagyunk rohanásban, akkor jól jön néhány hasznos tipp. Last minute frizurák kezdőknek.

Tekert konty

Csak 5 perc: expressz frizurák

A legjobb, ha nem frissen mosott hajból csináljuk, ugyanis a tekerés könnyen szétcsúszhat. Fésüljük a hajunkat a bal fülünk mögé, majd kezdjük el szorosan összetekerni, egészen a fülünk mögött. Haladjunk a másik oldal felé, majd tűzzük meg erősen. Ha megvagyunk, a maradék copfot az ellenkező irányba tekerjük tovább, ha pedig a végére értünk, tűzzük meg erősen. Ha tutira akarunk menni, akkor lakkozzuk.

Elegáns copf

Csak 5 perc: expressz frizurák

 

A hajunkat fésüljük hátra, majd a képen látható módon válasszuk ketté. A felső részt gumizzuk meg erősen, az alsót pedig fonjuk be. A fonott tincset tekerjük a copf köré, majd tűzzük meg. Ha valaki még cifrázni szeretné, akkor a copfot is befonhatja.

Virágos konty kezdőknek

Csak 5 perc: expressz frizurák

Fogjuk össze a hajunkat viszonylag lazán a tarkónknál, a gumi felett bontsuk ketté a copfot, majd hurkoljuk át. Ha megvagyunk, a lógva maradt részt tűzzük vissza a tarkóhoz, majd virágokkal dobjuk fel.

Konty a hatvanas évekből – haladóknak

A technika hasonló, mint az előző konty esetében, csak a copfot itt nem a tarkón, hanem a fejünk közepén rögzítjük, majd ismét szétválasztjuk és áthúzzuk. A „maradék” hajat pedig tekerjük körbe a copf körül és tűzzük meg.

Csak 5 perc: expressz frizurák

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top